Szerző |
Üzenet |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
zsotyi írta: Uhh Laci ez elég gáz,mit ne mondjak.Mi történt mióta nem láttam?Van valami haditerved? ha jobban megnézed volt új növény valamint növénycsere is felhúztam első körbe a táptalajt az bezavarhatott aztán jött minden elfoglaltság miatt is tápozás hiány összevisszaság . az elmúlt időben nem volt érkezésem aztán meg őszintén voltak pillanatok mikor kedvem sem foglalkozni az akival
|
2017. január 23., hétfő 20:40 |
|
|
Vasmacso
|
papó írta: Otthon vagy már , vagy még mindig csak vendégségbe tudsz hazamenni a melóból ? kiraktam egy fényképet hogy még megismerjenek ha éjjelente betérek
|
2017. január 23., hétfő 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Otthon vagy már , vagy még mindig csak vendégségbe tudsz hazamenni a melóból ?
2017. január 23., hétfő 20:32 |
|
|
zsotyi
|
Uhh Laci ez elég gáz,mit ne mondjak.Mi történt mióta nem láttam?Van valami haditerved?
_________________ ,
|
2017. január 23., hétfő 20:32 |
|
|
Vasmacso
|
Sziasztok . Reg jelentkeztem . Nagy küzdelemben vagyok épp sajnos algainvázió van . Ecset és rhizo támad alsó szinten a zöld szőr felülkerekedett és legi csapásokat mer a felső harmadban . Jelenleg orvoslás folyik vegyi fegyverek meg nem kerültek bevetésre az a végső fázis lesz . Mélységi felderítőim készítettek némi képet is amit közkincse tehetek [WINKING FACE].... Legközelebbi kép mar a TAC kép lesz azt majd ott látjátok . Köszi ha benézel . Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. január 23., hétfő 20:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vasmacso írta: papó írta: Hmm .. Hiába sétálok Pupuval vagy nélküle , nekem nincs ilyen szerencsém . Merre voltatok ? A távol - keleti vagy a távol- nyugati közelében ? Tavol-keletet mondanék inkább az eladó profilját elnézve Böregér nevezetű kiállító volt a becserkeszett stand a terraplazan . Saját akvariumabol árulta a srác nem ez a fő vonal naluk.Pár darab volt csak de mentettem belőle . Tessék főnök a következőre eljönni és sétálni Pupuval hátha ....... Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről Ok séta Pupuval
2016. december 5., hétfő 22:13 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Üdvözöllek a Bucesek táborában! Nekem 9 fajta van jelenleg.
|
2016. december 5., hétfő 21:21 |
|
|
Vasmacso
|
papó írta: Hmm .. Hiába sétálok Pupuval vagy nélküle , nekem nincs ilyen szerencsém . Merre voltatok ? A távol - keleti vagy a távol- nyugati közelében ? Tavol-keletet mondanék inkább az eladó profilját elnézve Böregér nevezetű kiállító volt a becserkeszett stand a terraplazan . Saját akvariumabol árulta a srác nem ez a fő vonal naluk.Pár darab volt csak de mentettem belőle . Tessék főnök a következőre eljönni és sétálni Pupuval hátha ....... Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2016. december 5., hétfő 21:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hmm .. Hiába sétálok Pupuval vagy nélküle , nekem nincs ilyen szerencsém . Merre voltatok ? A távol - keleti vagy a távol- nyugati közelében ?
2016. december 5., hétfő 20:58 |
|
|
Vasmacso
|
Sziasztok . Pupu kollégával sétáltunk a minap és szinte egyszerre vilagosodtunk meg egy árus előtt . Ugyanis szép kis nejlon zacskóban buchepalandrak lógtak felakasztva szebbnél szebb levelzettel . Párat sikerült becserkeszni jól erzik magukat úgy tűnik hisz egyikük virágozni kíván . Ja majd elfelejtette a képek . Hát tessék . Köszi hogy megtisztelsz figyelmeddel és beneztel . Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2016. december 5., hétfő 20:51 |
|
|