Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vasmacso írta: papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem Hmm Az Ug t nem is mutattad .. mert az nem a büszkeség tárgya még Mennyi ideje van meg ? Hány hetes ? csütörtökön lesz 3. hetes az ültetés Akkor egy hét és a büszkeség tárgya lesz ..
2016. szeptember 20., kedd 22:35 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem Hmm Az Ug t nem is mutattad .. mert az nem a büszkeség tárgya még Mennyi ideje van meg ? Hány hetes ? csütörtökön lesz 3. hetes az ültetés
|
2016. szeptember 20., kedd 21:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vasmacso írta: papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem Hmm Az Ug t nem is mutattad .. mert az nem a büszkeség tárgya még Mennyi ideje van meg ? Hány hetes ?
2016. szeptember 20., kedd 21:33 |
|
|
Vasmacso
|
papó írta: Vasmacso írta: papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem Hmm Az Ug t nem is mutattad .. mert az nem a büszkeség tárgya még
|
2016. szeptember 20., kedd 21:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vasmacso írta: papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem Hmm Az Ug t nem is mutattad ..
2016. szeptember 20., kedd 21:23 |
|
|
Vasmacso
|
papó írta: Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ? Első körben a házi készítésű twinel elárasztottam az akit begyöngyözte a fonalat a legkisebbet is utána feltekertem hurkapálcára ahonnan csak tudtam majd még jobban levettem az áramlást és pici macrót adtam ezt 2 naponta ismételtem . Közrejátszott az eltűnésben hogy az ugt ami látványosan halálra ítéltetett azt kiszedtem
|
2016. szeptember 20., kedd 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köszi a képeket . Ha így szét van terülve a ludwigia rubin teteje ,akkor nemsokára eléri a felszínt és kertészkedés lesz Hogyan szabadultál meg a fonáltól ?
2016. szeptember 20., kedd 20:59 |
|
|
Vasmacso
|
Sziasztok Pár nyíráson túl vagyok A glossot nehéz kordában tartani. Nő fut terjed mint a gomba . Kezdetben volt némi fonal alga indulásnak de hamar leküzdöttem szerencsére. És akkor ne csak a szavak betűk meséljenek jöjjön pár telefonos kép bocs a minőségért Itt tartok remélem azért elnyeri tetszéseteket
|
2016. szeptember 20., kedd 20:55 |
|
|
Vasmacso
|
JANNUS333 írta: Tyűű komám!! Az alőtérben katonás rend és fehyelem..jol sikerűlt! A háttér....háát...maj meglátjuk..lehet egy kicsit sokféle a növényzet...de maj megoldod.. Köszi . A háttérnél még sok nyírás ültetés lesz mire bedúsul és formára tudom igazítani
|
2016. szeptember 5., hétfő 21:32 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Tyűű komám!! Az alőtérben katonás rend és fehyelem..jol sikerűlt! A háttér....háát...maj meglátjuk..lehet egy kicsit sokféle a növényzet...de maj megoldod..
|
2016. szeptember 5., hétfő 20:54 |
|
|