Szerző |
Üzenet |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: Onnan látszik hogy sok a planter hogypiros a talajod is Viccet félretéve jol néznek ki a növényeid, szép kis szinkavalkád... ez a jó öreg manado talaj. Így hát a kínai Telóra Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 16., hétfő 22:13 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: herQmanOne írta: papó írta: Barnapl írta: Szépen fejlődnek a növények. Az első képen lévő növény ludwigia brevipes? Szerintem ludwigia hippuroides. Nem baj ha felkopaszodik . Várj még vele és újra kell ültetni . Kicsit vissza kellene venni a planterből . Nem tudtam mi a neve a növénynek . két hete pénteken kaptam,azzal a feltétellel hogy két szemem rá! Nem volt amit szerettem volna így valahonnan ki lett halászva Sok a planter? Ha megkérdezhetem miből látszik? Heti 10 ml megy belőle 30% vizcsere mellett. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Nagyon " szőrösödnek " a növények . A sok vas úgy hat a növényekre mint mikor vasas vízzel locsolnád a füvet . Egyszóval , nem tesz jót . Rendben! Köszönöm. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 16., hétfő 22:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: papó írta: Barnapl írta: Szépen fejlődnek a növények. Az első képen lévő növény ludwigia brevipes? Szerintem ludwigia hippuroides. Nem baj ha felkopaszodik . Várj még vele és újra kell ültetni . Kicsit vissza kellene venni a planterből . Nem tudtam mi a neve a növénynek . két hete pénteken kaptam,azzal a feltétellel hogy két szemem rá! Nem volt amit szerettem volna így valahonnan ki lett halászva Sok a planter? Ha megkérdezhetem miből látszik? Heti 10 ml megy belőle 30% vizcsere mellett. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Nagyon " szőrösödnek " a növények . A sok vas úgy hat a növényekre mint mikor vasas vízzel locsolnád a füvet . Egyszóval , nem tesz jót .
2017. január 16., hétfő 21:49 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Onnan látszik hogy sok a planter hogypiros a talajod is Viccet félretéve jol néznek ki a növényeid, szép kis szinkavalkád...
|
2017. január 16., hétfő 21:19 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: Barnapl írta: Szépen fejlődnek a növények. Az első képen lévő növény ludwigia brevipes? Szerintem ludwigia hippuroides. Nem baj ha felkopaszodik . Várj még vele és újra kell ültetni . Kicsit vissza kellene venni a planterből . Nem tudtam mi a neve a növénynek . két hete pénteken kaptam,azzal a feltétellel hogy két szemem rá! Nem volt amit szerettem volna így valahonnan ki lett halászva Sok a planter? Ha megkérdezhetem miből látszik? Heti 10 ml megy belőle 30% vizcsere mellett. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 16., hétfő 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Barnapl írta: Szépen fejlődnek a növények. Az első képen lévő növény ludwigia brevipes? Szerintem ludwigia hippuroides. Nem baj ha felkopaszodik . Várj még vele és újra kell ültetni . Kicsit vissza kellene venni a planterből .
2017. január 16., hétfő 20:59 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Szépen fejlődnek a növények. Az első képen lévő növény ludwigia brevipes?
|
2017. január 16., hétfő 20:43 |
|
|
herQmanOne
|
Ja és a szörnyű képekért is elnézést kérek! Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 16., hétfő 19:34 |
|
|
herQmanOne
|
Sziasztok! Jelentem a féltve őrzött növényke láthatólag szereti a helyet. szépen piroslik ahogy tör a fény felé, viszont ami mellette van (a nevét nem tudom Jannus kolléga adta ) az talán most kezd új hajtásokat hozni. Szép kopasz szára van A víz paramétereit tekintve nem is várható más. Na a Palustris - ról nem is beszélve. Hozza a leveleket, alul már egy darab emers levél sincs csak szár, de nem merem toppolni. Mi az a méret amit már nyugodt szívvel metszeni lehet? Vagy helyette valami ha nem jönne össze? Pl alternanthera rosaefolia?. Zselés crypto flamingom volt már de bezöldült, ezek viszont már most a kedvenceim ott az új hajtás már nem zöld! Hydrophila polisperma rosering nagyon szeretem! Egy hete van nálam, nő ahogy terveztem. Bocsi ha kicsit szétszórt volt az írásom de meló meló hátán.! Köszi hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 16., hétfő 19:32 |
|
|
herQmanOne
|
Sziasztok. A vízmű küldte e-mailben. Nitrát ismét nincs mérve vagy csak én látom rosszul? Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 5., csütörtök 19:20 |
|
|