Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Azok a kicsobe kellenek Mellesleg a nagyban van taptalaj is. Attól még mehet bele a kapszula? Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el Talán felesleges .
2015. december 9., szerda 18:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kmisi írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: herQmanOne írta: Igazán nincs mit! Örülök hogy tetszik! Pár gyors telós fotó,holnap bővebben... Nagyon jól néz ki ..jó lenne beleharapni Papó! Még most látom, ez a környéken a kedvenc fám! Csak finoman kostólgatni..még egy pár kávét szivesen meg innék a tövében... Herq...a valist gyepáld-kapáld a marsi mellett....még 1 hét biztos kell neki hogy meginduljon, nálam is még a napokban kezdett és asszem 1 hét különbséggel vetettük el. Van a Neptun növénytáp tablettám , mindösszesen 180 pénz , ha jól emlékezem , 10 db . Érdemes kicsit a talajt megtrágyázni vele ... Papó, bocsi! Belerondítottam a dologba. Ma ajánlottam fel táprudakat. Jössz 150 pénzzel
2015. december 9., szerda 18:30 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Azok a kicsobe kellenek Mellesleg a nagyban van taptalaj is. Attól még mehet bele a kapszula? Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 9., szerda 15:50 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: herQmanOne írta: Igazán nincs mit! Örülök hogy tetszik! Pár gyors telós fotó,holnap bővebben... Nagyon jól néz ki ..jó lenne beleharapni Papó! Még most látom, ez a környéken a kedvenc fám! Csak finoman kostólgatni..még egy pár kávét szivesen meg innék a tövében... Herq...a valist gyepáld-kapáld a marsi mellett....még 1 hét biztos kell neki hogy meginduljon, nálam is még a napokban kezdett és asszem 1 hét különbséggel vetettük el. Van a Neptun növénytáp tablettám , mindösszesen 180 pénz , ha jól emlékezem , 10 db . Érdemes kicsit a talajt megtrágyázni vele ... Papó, bocsi! Belerondítottam a dologba. Ma ajánlottam fel táprudakat.
|
2015. december 9., szerda 15:46 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: Valami pirosat nem gondoltál bele? Igen szeretnék,lesz is csak még nő a munkatársamnál nyírás után kapok. Sajnos a TF-be nagyon ritkán tudok bejutni a meló miatt
|
2015. december 8., kedd 20:49 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Valami pirosat nem gondoltál bele?
|
2015. december 8., kedd 20:42 |
|
|
herQmanOne
|
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 8., kedd 16:29 |
|
|
herQmanOne
|
JANNUS333 írta: papó írta: herQmanOne írta: Igazán nincs mit! Örülök hogy tetszik! Pár gyors telós fotó,holnap bővebben... Nagyon jól néz ki ..jó lenne beleharapni Papó! Még most látom, ez a környéken a kedvenc fám! Csak finoman kostólgatni..még egy pár kávét szivesen meg innék a tövében... Herq...a valist gyepáld-kapáld a marsi mellett....még 1 hét biztos kell neki hogy meginduljon, nálam is még a napokban kezdett és asszem 1 hét különbséggel vetettük el. Következő takarítás alkalmával meglesz! Ráadásul a régi világítás alatt a valis alig nőtt 5cmre most meg már vannak 10 centis szálak is... Nem így terveztem.... kár volt középre ültetni Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 8., kedd 15:39 |
|
|
herQmanOne
|
Na arra vevő vagyok a kockaba is jó lenne csak be kellene valahogy jutnom debibe, csakhát mindig dolgozom... jövő hét szombaton leghamarabb. Esetleg most vasárnap nyitva vannak?
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 8., kedd 15:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: herQmanOne írta: Igazán nincs mit! Örülök hogy tetszik! Pár gyors telós fotó,holnap bővebben... Nagyon jól néz ki ..jó lenne beleharapni Papó! Még most látom, ez a környéken a kedvenc fám! Csak finoman kostólgatni..még egy pár kávét szivesen meg innék a tövében... Herq...a valist gyepáld-kapáld a marsi mellett....még 1 hét biztos kell neki hogy meginduljon, nálam is még a napokban kezdett és asszem 1 hét különbséggel vetettük el. Van a Neptun növénytáp tablettám , mindösszesen 180 pénz , ha jól emlékezem , 10 db . Érdemes kicsit a talajt megtrágyázni vele ...
2015. december 8., kedd 14:52 |
|
|