Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Ott alszol mellette ugye?El nem mozdulnék mellőle! Csodálatos!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. október 10., hétfő 7:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tiszteletem. Na ez nem semmi! Az állam a földet veri... Megtudhatnánk némi technikai részletet az akvádról is?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 9., vasárnap 21:27 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Friss képet! Friss képet! Kérünk, akarunk! Mindenki! Azért ossz meg pár technikai infót, adatot a nagyérdeművel is kérlek.
|
2011. október 9., vasárnap 20:56 |
|
|
robokuty
Csatlakozott: 2011. szeptember 15., csütörtök 17:05 Hozzászólások: 38
|
Levinen írta: Szia Robokuty! Üdv itt! Igen, jól ismerem a "nano" akváriumodat. Nagy élmény lehet egy ilyen mellett élni. Az új berendezéshez sok sikert kívánok és a lehetőségek szempontjából irigyellek, mert ekkora méretekben igazán nagyot lehet alkotni a szó minden értelmében. Örülök ,hogy már láttad.Az alkotás elég fárasztó tud lenni ha 30 kilós köveket kell emelgetni,ma kondiztam egy kicsit. Én szinte mindíg hátrányát érzem a nagy méretnek,sok korlátja tud lenni,Bár aki eddig látta leesett az álla.
|
2011. október 9., vasárnap 20:41 |
|
|
robokuty
|
goldman írta: Ez szep darab...na ide aztan kell a co2! Ja ja ,Biztos kellene ,de én csak a verseny előtt szoktam nyomni ,egész évben anélkül megy.Sajnos én lusta kertész vagyok,megőrülök a heti nyírásoktól,csak három négyzetméter
|
2011. október 9., vasárnap 20:06 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
robokuty írta: Én low techben nyomom,minimális költségekkel,amatőr szinten.Meglepődnél a költségvetésén. A költségvetés mindegy, a végeredmény számít, ami nálad nagyon rendben van robokuty írta: Képet sajna magam nem tudok készíteni,mert nincs olyan objektívem ami befogná. Jó lesz 3 darabban is
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 9., vasárnap 20:00 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Ez szep darab...na ide aztan kell a co2!
|
2011. október 9., vasárnap 19:58 |
|
|
robokuty
|
atti76 írta: Nagyon jó ez az életkép! Eszembe juttatja, hogy mi is vár majd rám, ha berendeztük az (ehhez képest nano) akimat... Kíváncsian várom- legalább az új? hardscape-ről készült- fotókat. Én low techben nyomom,minimális költségekkel,amatőr szinten.Meglepődnél a költségvetésén. Képet sajna magam nem tudok készíteni,mert nincs olyan objektívem ami befogná.
|
2011. október 9., vasárnap 19:55 |
|
|
Levinen
|
Szia Robokuty! Üdv itt! Igen, jól ismerem a "nano" akváriumodat. Nagy élmény lehet egy ilyen mellett élni. Az új berendezéshez sok sikert kívánok és a lehetőségek szempontjából irigyellek, mert ekkora méretekben igazán nagyot lehet alkotni a szó minden értelmében.
|
2011. október 9., vasárnap 19:43 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon jó ez az életkép! Eszembe juttatja, hogy mi is vár majd rám, ha berendeztük az (ehhez képest nano) akimat... Kíváncsian várom- legalább az új? hardscape-ről készült- fotókat.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 9., vasárnap 19:41 |
|
|