Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Sziasztok. A helyzet valtozatlan mivel nincs sprinter növény az akiban . Beultettem egy kis najast a hátsó sarokba hogy azért valami szivja fel a felhalmozodott dolgokat. Ma sikerült bejutni a TF-be rögtön kértem egy kis segítséget mivel az akiba is bejutottak a migransok planaria szemelyeben Kaptam is a csodaszert, el is kezdtem a kezelést. Egy hét múlva talan már nem lesznek olyan virgoncok a kis girnyok... Köszönöm szépen a segítséget!!!! Üdv herQman Én hol voltam ?? Kint ült a telefont nézegette. Biztos fotot osztott meg amikor a parommal odakoszontunk. Üdv herQman Te Szlovákokkal beszélgettem telefonon .. üzleteltem más szóval
2016. szeptember 10., szombat 18:09 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: herQmanOne írta: Sziasztok. A helyzet valtozatlan mivel nincs sprinter növény az akiban . Beultettem egy kis najast a hátsó sarokba hogy azért valami szivja fel a felhalmozodott dolgokat. Ma sikerült bejutni a TF-be rögtön kértem egy kis segítséget mivel az akiba is bejutottak a migransok planaria szemelyeben Kaptam is a csodaszert, el is kezdtem a kezelést. Egy hét múlva talan már nem lesznek olyan virgoncok a kis girnyok... Köszönöm szépen a segítséget!!!! Üdv herQman Én hol voltam ?? Kint ült a telefont nézegette. Biztos fotot osztott meg amikor a parommal odakoszontunk. Üdv herQman
|
2016. szeptember 10., szombat 18:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
herQmanOne írta: Sziasztok. A helyzet valtozatlan mivel nincs sprinter növény az akiban . Beultettem egy kis najast a hátsó sarokba hogy azért valami szivja fel a felhalmozodott dolgokat. Ma sikerült bejutni a TF-be rögtön kértem egy kis segítséget mivel az akiba is bejutottak a migransok planaria szemelyeben Kaptam is a csodaszert, el is kezdtem a kezelést. Egy hét múlva talan már nem lesznek olyan virgoncok a kis girnyok... Köszönöm szépen a segítséget!!!! Üdv herQman Én hol voltam ??
2016. szeptember 10., szombat 17:25 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sziasztok. A helyzet valtozatlan mivel nincs sprinter növény az akiban . Beultettem egy kis najast a hátsó sarokba hogy azért valami szivja fel a felhalmozodott dolgokat. Ma sikerült bejutni a TF-be rögtön kértem egy kis segítséget mivel az akiba is bejutottak a migransok planaria szemelyeben Kaptam is a csodaszert, el is kezdtem a kezelést. Egy hét múlva talan már nem lesznek olyan virgoncok a kis girnyok... Köszönöm szépen a segítséget!!!! Üdv herQman
|
2016. szeptember 10., szombat 16:47 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Hali! Történt némi átalakítás... Karbantartás előtti kép. Pont algas az üveg nem igazán érzem a tapok mennyiséget Üdv herQman Itt alig kellene macro . De nagyon rendben van .. Nem adok csak plantert. 1, 5 ml/hét . Carbot meg a garnik miatt nem merek adni Üdv herQman Ez így rendben lesz .. Köszönöm! Nagyon remélem Üdv herQman
|
2016. augusztus 4., csütörtök 5:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Hali! Történt némi átalakítás... Karbantartás előtti kép. Pont algas az üveg nem igazán érzem a tapok mennyiséget Üdv herQman Itt alig kellene macro . De nagyon rendben van .. Nem adok csak plantert. 1, 5 ml/hét . Carbot meg a garnik miatt nem merek adni Üdv herQman Ez így rendben lesz ..
2016. augusztus 3., szerda 21:00 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: herQmanOne írta: Hali! Történt némi átalakítás... Karbantartás előtti kép. Pont algas az üveg nem igazán érzem a tapok mennyiséget Üdv herQman Itt alig kellene macro . De nagyon rendben van .. Nem adok csak plantert. 1, 5 ml/hét . Carbot meg a garnik miatt nem merek adni Üdv herQman
|
2016. augusztus 3., szerda 20:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
herQmanOne írta: Hali! Történt némi átalakítás... Karbantartás előtti kép. Pont algas az üveg nem igazán érzem a tapok mennyiséget Üdv herQman Itt alig kellene macro . De nagyon rendben van ..
2016. augusztus 3., szerda 20:47 |
|
|
herQmanOne
|
Hali! Történt némi átalakítás... Karbantartás előtti kép. Pont algas az üveg nem igazán érzem a tapok mennyiséget Üdv herQman
|
2016. augusztus 3., szerda 20:38 |
|
|
herQmanOne
|
Köszönöm! A nagy akvariumbol került át ott kevesebb volt a fény. Akkor türelmesen varok..
Üdv herQman
|
2016. július 24., vasárnap 8:24 |
|
|