Szerző |
Üzenet |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: No meg avhalacsok is gyönyörüek! Csak idelye lenne felpofátlankodnom hozzád egy kávéra... A nagy tank hogy áll? Arra a topikra is ránézek már Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2016. december 10., szombat 6:57 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
No meg avhalacsok is gyönyörüek! Csak idelye lenne felpofátlankodnom hozzád egy kávéra... A nagy tank hogy áll?
|
2016. december 9., péntek 23:27 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: A képeket már az új telóval nyomtad? Igen. Lehet rajta állítani pár dolgot. Ez automata fotó volt Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2016. december 9., péntek 23:27 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A képeket már az új telóval nyomtad?
|
2016. december 9., péntek 23:23 |
|
|
herQmanOne
|
JANNUS333 írta: Örülök hogy sikerült "bejutni"... Nagyon baba az aki..gratula.. Köszi! Végre sikerült Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2016. december 9., péntek 23:22 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: herQmanOne írta: Sziasztok újra itt!!! Problémák voltak a belépéssel, de már minden okés. Ismét aktív tag leszek A kockában... hát más lett Utat tört magának a természet. Napi 1-1 ml Tf mik. - mak. - ot bezabálnak a gazok jó darabig nem is nyúlok hozzá nagyon bejön ez a káosz. Imádjuk a kis espei rozikat folyamatosan mozgásban vannak. Köszi hogy benéztél. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Jól néz ki .. Miért nem tudtál belépni ? Amikor regisztráltam benéztem a születésnapos kérdést. Így buktam a valós email címem. Csináltam másikat de mivel automatikusan be voltam jelentkezve elfelejtettem a jelszavam de akkora már törölték az email fiókom és nem tudtam jelszót módosítani. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2016. december 9., péntek 22:34 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Örülök hogy sikerült "bejutni"... Nagyon baba az aki..gratula..
|
2016. december 9., péntek 22:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Sziasztok újra itt!!! Problémák voltak a belépéssel, de már minden okés. Ismét aktív tag leszek A kockában... hát más lett Utat tört magának a természet. Napi 1-1 ml Tf mik. - mak. - ot bezabálnak a gazok jó darabig nem is nyúlok hozzá nagyon bejön ez a káosz. Imádjuk a kis espei rozikat folyamatosan mozgásban vannak. Köszi hogy benéztél. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Jól néz ki .. Miért nem tudtál belépni ?
2016. december 9., péntek 22:19 |
|
|
herQmanOne
|
Sziasztok újra itt!!! Problémák voltak a belépéssel, de már minden okés. Ismét aktív tag leszek A kockában... hát más lett Utat tört magának a természet. Napi 1-1 ml Tf mik. - mak. - ot bezabálnak a gazok jó darabig nem is nyúlok hozzá nagyon bejön ez a káosz. Imádjuk a kis espei rozikat folyamatosan mozgásban vannak. Köszi hogy benéztél. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2016. december 9., péntek 22:16 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: herQmanOne írta: papó írta: herQmanOne írta: Sziasztok. A helyzet valtozatlan mivel nincs sprinter növény az akiban . Beultettem egy kis najast a hátsó sarokba hogy azért valami szivja fel a felhalmozodott dolgokat. Ma sikerült bejutni a TF-be rögtön kértem egy kis segítséget mivel az akiba is bejutottak a migransok planaria szemelyeben Kaptam is a csodaszert, el is kezdtem a kezelést. Egy hét múlva talan már nem lesznek olyan virgoncok a kis girnyok... Köszönöm szépen a segítséget!!!! Üdv herQman Én hol voltam ?? Kint ült a telefont nézegette. Biztos fotot osztott meg amikor a parommal odakoszontunk. Üdv herQman Te Szlovákokkal beszélgettem telefonon .. üzleteltem más szóval a lenyeg hogy szakszerű tanacsot kaptam + feltoltottem a keszletet. A biznisz meg a főnökre tartozik Üdv herQman
|
2016. szeptember 10., szombat 18:18 |
|
|