Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Garold írta: myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Világítás hogy áll? Végre megérkezett a tápegység a világításhoz! Tegnap be is üzemeltem, már most tovább bírta mint a korábbiak. Az anubiast is szétszedtem Papó tanácsára és szétdobáltam a köveken. Valamikor teszek fel képeket is, de jelenleg meghalni sincs időm. Toljad a képeket.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 4., szombat 10:02 |
|
|
Garold
|
myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Világítás hogy áll? Végre megérkezett a tápegység a világításhoz! Tegnap be is üzemeltem, már most tovább bírta mint a korábbiak. Az anubiast is szétszedtem Papó tanácsára és szétdobáltam a köveken. Valamikor teszek fel képeket is, de jelenleg meghalni sincs időm.
|
2014. január 4., szombat 9:56 |
|
|
Garold
|
Na nekem is jól indul az évem! Éppen neki akartam állni szétdarabolnia az anubiast 3-4 részre, és rákötözni a kövekre, de észrevettem hogy van valami a leveleken... Megint ikráznak a vitorlásaim Várok vele 1-2 órát hogy befejezzék és megy át az anubias a garnélás akvába.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2014. január 1., szerda 14:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Garold írta: Mexx2 írta: myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Nem csak a tiéd. Pedig az enyém nem kap semmi extra törődést (a Dr. Garden micro-macróm kívül), mondjuk az után indult be nagyon hogy ketté szedtem fél éve, a kisebbik része ment a garnélákhoz, a nagy meg ide, de azóta 2x akkora lett mint volt. Erre a növényemre vagyok a legbüszkébb, majd kicsattan az egészségtől! Itt a másik fele a kis akvából, éppen a garnélák tisztogatják: Szóval van egy növénymosodád.
2013. december 30., hétfő 19:29 |
|
|
Garold
|
Mexx2 írta: myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Nem csak a tiéd. Pedig az enyém nem kap semmi extra törődést (a Dr. Garden micro-macróm kívül), mondjuk az után indult be nagyon hogy ketté szedtem fél éve, a kisebbik része ment a garnélákhoz, a nagy meg ide, de azóta 2x akkora lett mint volt. Erre a növényemre vagyok a legbüszkébb, majd kicsattan az egészségtől! Itt a másik fele a kis akvából, éppen a garnélák tisztogatják:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. december 30., hétfő 14:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Nem csak a tiéd.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 30., hétfő 13:04 |
|
|
Garold
|
myk74 írta: Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Világítás hogy áll? A világítás még sajna rényleg áll, várom még mindig az import tápegységet.
|
2013. december 29., vasárnap 22:49 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Irigylem tőled azt az anubiast!Az enyém nagyon szenved! Világítás hogy áll?
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. december 29., vasárnap 22:46 |
|
|
Garold
|
papó írta: Jó lenne ah az Anubias befutná az alatta lévő köveket. Megyek és megbeszélem vele! A viccet félre téve lehet hogy ketté szedem, kiszedem alóla a fehér követ (tudom hogy nem illik ide, csak eddig erre volt kötve és az aljzatba süllyesztve) és szépen rákötözöm a szürke kövekre.
|
2013. december 29., vasárnap 19:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Jó lenne ah az Anubias befutná az alatta lévő köveket.
2013. december 29., vasárnap 19:40 |
|
|