Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés:
Két hete betelepítettem az összes halat fokozatosan 5-6 darabjával.
Szegények a műanyagkádban már nagyon ki voltak fakulva, de már a színüket visszanyerték.
Xiphophorus helleri 2db., Trichopodus leerii 3db., Paracheirodon innesi 13db., Crossocheilus oblongus 3db., Danio rerio 4db., Epalzeorhynchos bicolor 1db., Puntius titteya 8db., Trigonostigma heteromorpha 11db., Apistogramma cacatuoides 1db., Corydoras trilineatus 3db.,Otocinclus affinis 6db.
Tudom, hogy egy kicsit vegyes de így is soktól megszabadultam.
Az alga eddig elkerült, kivéve az üvegen hétről-hétre megjelenő zöld algát leszámítva, igaz azzal könnyen elbánok.
Azzal nem tudom mit tudnék kezdeni?
A felszínen megjelent hártyásodás egyik napról a másikra eltűnt.
Igazából nem tudom a magyarázatát.
Gáborral (Papóval) egyeztetve amíg a hártya rajta volt azt javasolta, hogy a micro-macro tápozást ne egy napon végezzem. Ahogy ezt a folyamatot elkezdtem el is múlt a a felszínen lévő hártya.
De visszatértem az eredeti tápozásra és nem jött vissza!
Szinte minden növényemet kellet már nyírni-ritkítani. Egyedül a HC nem olyan szép mint egyeseknél
(TropicalFish) de azért nem adom fel.
Jelenleg a világításom 7 órát üzemel, nem tudom érdemes volna már feljebb vinni?
Tegnap sikerült egy RO készüléket beszereznem.
A mai víz cserét már azzal végeztem, remélem ez is segít a növények fejlődésében.
Hamarosan készítek egy pár képet, mivel voltam a héten Bécinél egy gyorstalpalón.
Remélem ragadt is rám valami
?