Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
zsotyi írta: Azért a kommerszebb lávakőnek nincs ilyen finom kidolgozottsága,legalábbis én nem nagyon látok felénk ilyen szépeket,főleg feketét nem. Amúgy gyönyörű az aki Béci,de alig várom milyen növényessel lepsz meg minket.Csak nem holland lesz? Mivel ki cseréltem az akim egy jobban fotózhatóra 120x60x55 optira tervek már vannak de még a Holland egy kicsit várat magára
|
2014. november 30., vasárnap 15:48 |
|
|
ferenczadam
|
nexuspolaris írta: ferenczadam írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni. Lávakövet bármelyik tüzép telepen tudsz venni, vöröset, feketét, barnát, pár száz forint kilója. Köszi az infót. Hozzáteszem, Eger és környékén nincs olyan tüzép aki tartana bármelyik lávakőből is. Arról nem is beszélve, hogy a kert építőknél is csak meszes kövek vannak. ( Bocs Béla, nem akarom a naplódat szét OFF-olni))
|
2014. november 30., vasárnap 14:19 |
|
|
zsotyi
|
Azért a kommerszebb lávakőnek nincs ilyen finom kidolgozottsága,legalábbis én nem nagyon látok felénk ilyen szépeket,főleg feketét nem. Amúgy gyönyörű az aki Béci,de alig várom milyen növényessel lepsz meg minket.Csak nem holland lesz?
_________________ ,
|
2014. november 30., vasárnap 8:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nexuspolaris írta: ferenczadam írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni. Lávakövet bármelyik tüzép telepen tudsz venni, vöröset, feketét, barnát, pár száz forint kilója. Én még nem láttam tüzép telepen lávakövet , de megnézem ..
2014. november 29., szombat 16:04 |
|
|
nexuspolaris
|
ferenczadam írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni. Lávakövet bármelyik tüzép telepen tudsz venni, vöröset, feketét, barnát, pár száz forint kilója.
|
2014. november 29., szombat 14:17 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
SlyChocolate írta: ferenczadam írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni. Honolulu, na jó ez is vicc vót. De amúgy tényleg ott van ilyen. Kérezd Kató Bécit Tropicalban ő talán tud szerezni de nem olcsó mulatság az meg mondom előre
|
2014. november 3., hétfő 19:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
ferenczadam írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni. Honolulu, na jó ez is vicc vót. De amúgy tényleg ott van ilyen.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 3., hétfő 19:28 |
|
|
ferenczadam
|
HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Viszont, én tényleg komolyan megkérdezem: honnan vannak ezek a lávakövek? Hamarosan átépítés előtt állok, és Béla több akváriumát látva úgy döntöttem, mindenképpen a lávaköves vonal felé szeretnék elmenni.
|
2014. november 3., hétfő 19:18 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: Godoltam mutatok nektek még egy részletett Nagyon állat !
|
2014. november 2., vasárnap 19:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: HUGO írta: Nagyon állat! Ezeket a köveket honnan szerváltad? Köbányád van?! Ezt nem kérded komolyan Zoli??? egy hónap Zoli és tudok adni mert vissza térek a kémény növényezéshez Na végre! Már várom mit építesz a tájképek helyet...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 2., vasárnap 19:20 |
|
|