Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Papóval össze dugtuk egy picit a fejünket és átvariáltuk a köves layoutot. Teljes fotot is rakok fel, csak had erősödjenek a növények. Szerintünk nagyon sokat javult az öszkép Addig is gyakoroltam, lőttem egy párat, fotóuú masinával Sziámim teljesen ráfanyalodott a mohára és a garni kosztra... alga hiányában Ezek meg azt várják hogy besötétedjen, akkor szeretnek portyázni. Az első kép nagyon tetszik! És végül egy telefonos kép...
|
2013. december 30., hétfő 19:13 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
|
2013. december 30., hétfő 19:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mivel kérdezted ezért csak elmondom hogy én hogyan csinálnám. Amit kivettél követ azt betenném baloldalra és a helyén levő kis követ áttenném jobboldalra. A jobb középen levő fekvő követ venném ki. Valahogyan így : A baloldali másik nagy kövön még döntenék , hogy ne álljon olyan egyenesen . Talán a jobboldali maradék fekvőt is kisebbre cserélném.
2013. december 28., szombat 22:25 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ok Papó cserélek egy kis vizet holnap is. Nyírásról itt egy pár kép. És itt az átrendezett jobb oldal, az alap koncepcióhoz ragaszkodtam de a kicserélt kő nem olyan nagy. Itt a víz még homályos egy picit. Szerintetek jobb lett??
|
2013. december 28., szombat 22:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
pit975 írta: Ma 2hetes az akvárium, stemeket meg kellett nyírni mert vízfelszínig nőttek. + változtattam a jobb oldalon, kivettem azt a nagy kan követ és be raktam egy kisebbet, asszonynak így jobban tetszik, nekem talán.
Iszonyat felkevertem a talajt, le szívtam a víz 50%-át de még így is félek hogy ellep az alga. Nem fog ellepni az alga , holnap is lehet egy kis vizet frissíteni és használd a Neptun bacikat.
2013. december 28., szombat 21:26 |
|
|
pit975
|
Ma 2hetes az akvárium, stemeket meg kellett nyírni mert vízfelszínig nőttek. + változtattam a jobb oldalon, kivettem azt a nagy kan követ és be raktam egy kisebbet, asszonynak így jobban tetszik, nekem talán.
Iszonyat felkevertem a talajt, le szívtam a víz 50%-át de még így is félek hogy ellep az alga.
|
2013. december 28., szombat 21:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
pit975 írta: Molroth írta: Á, milyen ismerősek ezek a kövek! Jól összedobtad, gratula! A bacit a galapagosban vetted? Vagy van valahol közelebb is dealer? Most én is ezt használom, teljesen jó a cucc! Boldog karácsonyt Nektek, Pit! Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. Szia Morloth Boldog karácsonyt nektek is. Igen a galapagosban vettem. Érdemes most oda menni mert amanó garni és rc is fél áron van! Neked mikor jöttek a bajok Papó? Olyan 2-3 hónap múlva. Az akkor beültetett növények már nem kaptak "lökést " a növekedéshez.
2013. december 25., szerda 22:10 |
|
|
pit975
|
Molroth írta: Á, milyen ismerősek ezek a kövek! Jól összedobtad, gratula! A bacit a galapagosban vetted? Vagy van valahol közelebb is dealer? Most én is ezt használom, teljesen jó a cucc! Boldog karácsonyt Nektek, Pit! Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. Szia Morloth Boldog karácsonyt nektek is. Igen a galapagosban vettem. Érdemes most oda menni mert amanó garni és rc is fél áron van! Neked mikor jöttek a bajok Papó?
|
2013. december 25., szerda 21:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A betyárját .. lassan nyírhatod. Nem is ilyenkor volt bajom a Tropicával , hanem később.
2013. december 25., szerda 21:42 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Á, milyen ismerősek ezek a kövek! Jól összedobtad, gratula! A bacit a galapagosban vetted? Vagy van valahol közelebb is dealer? Most én is ezt használom, teljesen jó a cucc! Boldog karácsonyt Nektek, Pit! Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2013. december 25., szerda 21:41 |
|
|