Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
hunwarp írta: Molnár Béla írta: Megvannak az AGA eredmények gratulálok minden résztvevőnek Hol lehet nézni? a Facebook.com
|
2013. november 17., vasárnap 9:12 |
|
|
hunwarp
|
Molnár Béla írta: Megvannak az AGA eredmények gratulálok minden résztvevőnek Hol lehet nézni?
|
2013. november 17., vasárnap 9:07 |
|
|
Molnár Béla
|
Megvannak az AGA eredmények gratulálok minden résztvevőnek
|
2013. november 17., vasárnap 6:07 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
hunwarp írta: novenyesakvariumok írta: Navegre. Remelem klassz kepeket latunk. Viszont nem irigylem a fotost, ekkora akvariumot befenykepezni... Elég nehéz. Most viszek magammal pár ezer watt plusz fényt, aztán meg meglátjuk. De ahogy te is írtad a blogodban legtöbbször a jó fotós rosszabb akvárium képet tud csinálni, mint egy magamfajta amatőr. Az én fotósom aki az esküvőnkön fotózott ő például élből elutasította a felkérésemet Akvariumot fenykepezni nehez, ezt tovabbra is fenntartom:-) En igy fenykepeznem le: Szurok kikapcsol, h ne legyen aramlas, minden noveny alljon. Felcsavarozek egy ND szurot h hosszu zaridovel(10sec) tudjak fenykepezni. Ilyenkor eltunnek a halak a keprol. Az akvariumot ket darabban fenykepeznem le, olyan obival,, mely nem torzit, es panoramakent osszeraknam. Aztan csinalnek egy kepet, ahol egy hal kisutott hatterrel rajta van, h konnyu legyen kivagni, es megsokszorozva visszafotoshopolnam oket... Vagy felraknek egy sigma 8-16 ot meg megvillantanam kb 5 darab 400ws vakuval, es kesz is:-)
|
2013. november 16., szombat 23:09 |
|
|
hunwarp
|
novenyesakvariumok írta: Navegre. Remelem klassz kepeket latunk. Viszont nem irigylem a fotost, ekkora akvariumot befenykepezni... Elég nehéz. Most viszek magammal pár ezer watt plusz fényt, aztán meg meglátjuk. De ahogy te is írtad a blogodban legtöbbször a jó fotós rosszabb akvárium képet tud csinálni, mint egy magamfajta amatőr. Az én fotósom aki az esküvőnkön fotózott ő például élből elutasította a felkérésemet
|
2013. november 16., szombat 21:38 |
|
|
Molnár Béla
|
Ma lesznek meg az AGA eredmények mondjuk ott délelőtt van,
|
2013. november 16., szombat 19:33 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Navegre. Remelem klassz kepeket latunk. Viszont nem irigylem a fotost, ekkora akvariumot befenykepezni...
|
2013. november 16., szombat 18:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: Sziasztok holnap ha minden igaz be lesz fotózva az aki mivel én szerintem most a legszebb csúcsformában vannak a növények és már csak egy jó fotó kell de mivel Tomi fogja fotózni remélem nem fogok csalódni mint a tobbi fotón,hiába volt gyönyörű az aki el pancserkották a fotóval ez többet nem fordulhat elő mivel rengeteg munkám van benne Nagyon szorítok Bála .
2013. november 16., szombat 18:09 |
|
|
Molnár Béla
|
Sziasztok holnap ha minden igaz be lesz fotózva az aki mivel én szerintem most a legszebb csúcsformában vannak a növények és már csak egy jó fotó kell de mivel Tomi fogja fotózni remélem nem fogok csalódni mint a tobbi fotón,hiába volt gyönyörű az aki el pancserkották a fotóval ez többet nem fordulhat elő mivel rengeteg munkám van benne
|
2013. november 16., szombat 17:13 |
|
|
Molnár Béla
|
papó írta: Molnár Béla írta: Hellac írta: Döbbentesen szép a vizi világod Béla, gratulálok!! Köszi szépen de elég sok melóm is van vele Mi a fórumozók pedig büszkén mutogatjuk KÖSZÖNÖM
|
2013. november 12., kedd 20:24 |
|
|