Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
N-emy írta: Patyolat ,mint mindig . Köszi. De nyugodtan jöhet a kritika is.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 17., hétfő 20:32 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Patyolat ,mint mindig .
|
2012. december 17., hétfő 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Ideje volt megmutatni A szokásos tisztaság ... Ha tudnád mennyi gálya van benne...??? Nem is mondom. Csak azt sajnálom, hogy azt nem fotóztam le mikor nagyon szarul nézett ki. "mikor nagyon szarul nézett ki." Olyankor én is csendben vagyok
2012. december 17., hétfő 20:31 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ideje volt megmutatni A szokásos tisztaság ... Ha tudnád mennyi gálya van benne...??? Nem is mondom. Csak azt sajnálom, hogy azt nem fotóztam le mikor nagyon szarul nézett ki.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 17., hétfő 20:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ideje volt megmutatni A szokásos tisztaság ...
2012. december 17., hétfő 20:21 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2012. december 17., hétfő 20:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Akkor megint írok pár sort az elmúlt egy hónap történéseiről. Sajnos engem sem került el az alga. Azok közül is az ecset és a zöld pont alga voltak a befutók. ...hogy dögöljenekmeg!!! No mindegy is! Sikerült megtalálnom az okát és a víz felszín opálossága is a múlté. Remélem így is marad. Az algával vívott csatában sajna az UG-t és a Blyxa-t nagy veszteségek érték...rendesen meg kellett ritkítanom a majdnem kész rétemet. De sebaj már újult erővel megyünk tovább. Majd képeket is mellékelek...csak még nem megy a világítás... Az okot azért közzé tehetnéd. Mindenki csak tanulna belőle.
2012. december 16., vasárnap 9:13 |
|
|
SlyChocolate
|
Akkor megint írok pár sort az elmúlt egy hónap történéseiről. Sajnos engem sem került el az alga. Azok közül is az ecset és a zöld pont alga voltak a befutók. ...hogy dögöljenekmeg!!! No mindegy is! Sikerült megtalálnom az okát és a víz felszín opálossága is a múlté. Remélem így is marad. Az algával vívott csatában sajna az UG-t és a Blyxa-t nagy veszteségek érték...rendesen meg kellett ritkítanom a majdnem kész rétemet. De sebaj már újult erővel megyünk tovább. Majd képeket is mellékelek...csak még nem megy a világítás...
|
2012. december 16., vasárnap 8:52 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Fűnyírót megvetted ? Vagy azt fog hozni a Jézuska ? Jó ötlet! Kigazdálkodjuk a csipentővel együtt.
|
2012. november 11., vasárnap 19:48 |
|
|
SlyChocolate
|
T.Tamás30 írta: Szépen alakul a gyeped,meg úgy összességében az egész akvád.A Ludwigia meg a Lotus nagyon bejövős Zökkenőmentes folytatást Számomra is öröm hisz soha nem jöttek még össze ezek a növények. De most mintha tényleg fejlődnének...
|
2012. november 11., vasárnap 19:47 |
|
|