Pedig ez is Tőled van. Jó lenne tudni mi is az. Szép kis növény nem növeszt léggyökereket és viszonylag lassú növekedésű. Egészen mély vörös színe egyedülálló az ismert fajok köztt. Csípem!
De nem vagyok most képben. Tatárbifsztek készítésére összpontosítottam
Pedig ez is Tőled van. Jó lenne tudni mi is az. Szép kis növény nem növeszt léggyökereket és viszonylag lassú növekedésű. Egészen mély vörös színe egyedülálló az ismert fajok köztt. Csípem!
Eszedbe jutott már a neve?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2012. december 29., szombat 22:33
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Ma nagyot gondoltam egy-két zöldségtől megváltam. Sikerűlt beszereznem Papótól Pogostemon sellatust, a myrió meg ment hátra. Itt egy vidi a mostani helyzetről...
Egy kis help kéne a videóban a hőmérő mellett látható növény neve érdekelen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.