Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor már csak rajtam múlik.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 12., szombat 20:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Valami történik... Este jelentek... Megérkezett a vízminta eredménye. Sajna bent felejtettem a boltban , de a víz tökéletes. Minden Ok. Köszi a tesztet. A mindig emlegetett nitrát-foszfát arány is rendben volt? Akkor mint mindig a felhasználóban van a hiba nem a "számítógépben" őőő akarom mondani az akvában... Igen az arányok is rendben vannak.
2013. január 12., szombat 20:47 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Valami történik... Este jelentek... Megérkezett a vízminta eredménye. Sajna bent felejtettem a boltban , de a víz tökéletes. Minden Ok. Köszi a tesztet. A mindig emlegetett nitrát-foszfát arány is rendben volt? Akkor mint mindig a felhasználóban van a hiba nem a "számítógépben" őőő akarom mondani az akvában...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 12., szombat 20:32 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: Tudjátok küzdögetek már egy ideje eleinte az algákkal. Majd a felszín olajosságával. Elvileg ma már mindennek okénak kell lennie. Mind a tápok mind a szűrés, beállt talaj, viszonylag új 6kk f-csövek, lilly, stb...
Így nem maradt más mint a 2075-öst visszább vennem. Nagyon kivi vagyok pár hét milyen változásokat hoz ha nem tolom a vízforgatás túlzásba....???? Max. kevesebb esélyük lesz az ecsetalgáknak Reméljük így lesz...
|
2013. január 12., szombat 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Valami történik... Este jelentek... Megérkezett a vízminta eredménye. Sajna bent felejtettem a boltban , de a víz tökéletes. Minden Ok.
2013. január 12., szombat 17:53 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tudjátok küzdögetek már egy ideje eleinte az algákkal. Majd a felszín olajosságával. Elvileg ma már mindennek okénak kell lennie. Mind a tápok mind a szűrés, beállt talaj, viszonylag új 6kk f-csövek, lilly, stb...
Így nem maradt más mint a 2075-öst visszább vennem. Nagyon kivi vagyok pár hét milyen változásokat hoz ha nem tolom a vízforgatás túlzásba....???? Max. kevesebb esélyük lesz az ecsetalgáknak
|
2013. január 12., szombat 17:13 |
|
|
SlyChocolate
|
Valami történik... Este jelentek...
|
2013. január 12., szombat 14:28 |
|
|
SlyChocolate
|
Tudjátok küzdögetek már egy ideje eleinte az algákkal. Majd a felszín olajosságával. Elvileg ma már mindennek okénak kell lennie. Mind a tápok mind a szűrés, beállt talaj, viszonylag új 6kk f-csövek, lilly, stb...
Így nem maradt más mint a 2075-öst visszább vennem. Nagyon kivi vagyok pár hét milyen változásokat hoz ha nem tolom a vízforgatás túlzásba....????
|
2013. január 1., kedd 12:47 |
|
|
SlyChocolate
|
Molnár Béla írta: boldog újévet Kösz Neked is.
|
2013. január 1., kedd 12:36 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Azt hiszem valamilyen hígrophilla .. most nem esik le Jó kis videó Sp. Red?
|
2013. január 1., kedd 11:22 |
|
|