Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
csabi1987 írta: Én a helyedben bepróbálkoznék az UG-val. Köszi Csabi a megerősítést. Olyanom még nem volt. Most már csak az a kérdés milyen lett a lepárolt vizem? Mert ha jók lesznek az érték akkor UG a befutó. http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=39&t=292
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. december 4., vasárnap 20:07 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Én a helyedben bepróbálkoznék az UG-val.
|
2011. december 4., vasárnap 19:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: :buksi: Jó választás! Biztos vagyok benne hogy ütős aki lesz! Reméljük ez sem lesz rosszabb mint az előző. Te melyik növénnyel futtatnád be a talajt? Most az UG vs. HC van ötletben...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. december 4., vasárnap 19:53 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jó választás! Biztos vagyok benne hogy ütős aki lesz!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. december 4., vasárnap 19:32 |
|
|
SlyChocolate
|
Pár kép a talajról... Bár ez már használva volt és most újra ő lesz az akvában.
|
2011. december 4., vasárnap 18:57 |
|
|
SlyChocolate
|
mardelboy írta: Újabb "RE"formja a kvarchomoknak? Igen. Arra készülök... mardelboy írta: én az ug szerelmese lettem Én is. De a HC is nagy szerelmem. Ezért a dilemmám.
|
2011. december 3., szombat 23:52 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Újabb "RE"formja a kvarchomoknak? Kiváncsi leszek! Egy biztos, én az ug szerelmese lettem Gáboréknál, csak még nincs szívem szétkapni a nanot hogy talajt cseréljek, mert a manado erre ALKALMATLAN! :S
|
2011. december 3., szombat 23:44 |
|
|
SlyChocolate
|
myk74 írta: Legyek őszinte!Én nem várom az új akidat! Nagyon sajnálnám a régit szétszedni,annyira tökéletes! De azért sok sikert az újhoz. Én is ilyen "pókos"gyökeret akartam,azért te könnyebben eljutsz fát válogatni mint én!Utolsó kép szerintem is a nyerő! Köszi Miki az elismerést. Lassan már 9 hónapos az előző és szerintem amit lehetett azt kihoztam belőle (nagyjából...). Most igazi dzsindzsa van benne. Meg őszintén már valami mást szeretnék. Ekkora méretben nem igazán jellemző (szerintem) a hosszabb ideig megtartott akva.? Illetve ha be ismerjük ha nem az agyagos talajok jók-jók de nem az igaziak. Ezt az idő bebizonyította, és ezt nem csak a manadó hanem az adás talajokkal kapcsolatban is hallottam már. Ha már talajt cserélek akkor miért ne rendezzem másképpen be az akvát.? Szóval innét az ötlet.
|
2011. december 3., szombat 23:04 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Legyek őszinte!Én nem várom az új akidat! Nagyon sajnálnám a régit szétszedni,annyira tökéletes! De azért sok sikert az újhoz. Én is ilyen "pókos"gyökeret akartam,azért te könnyebben eljutsz fát válogatni mint én!Utolsó kép szerintem is a nyerő!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. december 3., szombat 22:54 |
|
|
SlyChocolate
|
Igazán semmi különleges nem lesz. Táptalaj továbbra is Tropica, viszont a manadót vissza cserélem kvarchomokra. Így lankásabb setup is készíthető lesz erózió mentesen. (remélhetőleg) Növényekben ami nagy dillema HC vs. UG??? Egy biztos kevesebb növény fajtát akarok mint ami most van. Valszeg a HM és a Dinadra megy ami marad a fára a Fissi moha. Az aljnövényzet pedig még nem dőlt el... A szűrő csöveket a Proserpinaca palustris ''Cuba''-ával akarom eltakarni a jobb oldal pedig a Blyxáké lenne. Egyenlőre ez a felállás...meglátjuk mi sül ki belőle...
|
2011. december 3., szombat 22:25 |
|
|