Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Az éjszakai levegőztetés is iszonyat sokat számít, soha nem hagyom ki.
|
2013. február 2., szombat 8:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi. Bár igazi áttörés még várat magár... Soha nem adom fel!!! Van még pár ötlet a tarsolyomban...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 2., szombat 0:36 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Felvettem a kesztyűt és aktívan elkezdtem harcolni a rohadékok ellen. Gabi báttyám tanácsait megfogadva! Tudom! "egyszerre csak egyet!" De minek várjak mindenegyes lépéssel heteket? Ha vannak dolgok amkiket tudom, hogy rosszul csináltam.
1. Visszább vettem a flowt. (most őszintén minek a hatalmas vizforgatás ha egyenletes mindenhol az áramlás???) 2. Az 1Watt/liter világítási órák számát növeltem. Most 8.5 órát megy ekkora fény melett (6500K-s csövekkel). 3. Vízelőkészítő használata a teljses friss vízhez. Tehát nem kezelem külön a csapvízet amit utána az ozmóhoz öntök. Hanem az egészhez adagolom a Sera Aquatan-t. 4. A hasznos bacikat pótolom vizcsere után Sera Nitrivec-el. (eddig ez sem volt) 5. Semmilyen más tápot nem adagolok, csak TF Macro/Micro-t, kiegészítve LiquiCarbo-val. 6. Növeltem az ozmó mennyiségét fele-feléről 1/3 csapvíz, 2/3 ozmó arányra. 7: A csúnyán algás leveleket lecsipkedtem, a talajt vizcserekor mulmoltam.
Röviden ennyi . Szerintem hónap vége felé pár kép is lesz az eredményekről... Excellent work!
|
2013. február 1., péntek 8:28 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Akkor holap kiszedem. És semmi máson nem változtatok... Ha felénk jársz ..dumcsizunk. Oksa! Szombaton beugrok... Hátha lesz még növény is ami megtetszik...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 31., csütörtök 21:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Akkor holap kiszedem. És semmi máson nem változtatok... Ha felénk jársz ..dumcsizunk.
2013. január 31., csütörtök 21:29 |
|
|
SlyChocolate
|
Akkor holap kiszedem. És semmi máson nem változtatok...
|
2013. január 31., csütörtök 21:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: A kedvemért kiszednéd a dragon köveket ? Van egy gondolatod? Természetesen, ha ezen múlhat... Bárcsak!!!.... Nézd .. addig míg nem alakítottad át nagyon szép volt az akváriumod. Mondhatni minta volt.
2013. január 31., csütörtök 21:19 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: A kedvemért kiszednéd a dragon köveket ? Van egy gondolatod? Természetesen, ha ezen múlhat... Bárcsak!!!....
|
2013. január 31., csütörtök 21:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: El is felejtettem a NYÓC! Néhány (4db) sziámi algázó meg egy pár tinédzser amanó is besegít a hadműveletek lebonyolításában! Nem változott semmi ? Köszönöm kérdésed de semmi pozitívval nem szolgálhatok. Nagyon lassan változtatok a dolgokon, természetesen mindent dokumentálva. A kedvemért kiszednéd a dragon köveket ?
2013. január 31., csütörtök 21:08 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: El is felejtettem a NYÓC! Néhány (4db) sziámi algázó meg egy pár tinédzser amanó is besegít a hadműveletek lebonyolításában! Nem változott semmi ? Köszönöm kérdésed de semmi pozitívval nem szolgálhatok. Nagyon lassan változtatok a dolgokon, természetesen mindent dokumentálva.
|
2013. január 31., csütörtök 21:01 |
|
|