Hé Csoki, nézzenek csak oda. Nincs időm nézelődni, erre egyszer csak kiderül, szétkapad a medencédet. Tetszetős az új összállítás, de némi portfóliót valóban tehetnél fel a népnek.
Mikor raktam össze az akvát próbálgattam a fát és készítettem mindegyik lehetőségről egy-egy képet. A minap erre fotóra találtam rá. Szerintetek így milyen lenne az akva?
Így is különleges látványa van a fának,de ez a beállítás még jobb szerintem!Én tuti lángmohát tennék felülre végig!
A minap lecserélem az esőztető csövét. Most, hogy más a berendezése az akvának más lett az áramlás iránya is. Így a CO2 bubi nem igazán akartak benn maradni a vízben. Volt itthon egy ki Eheim zöld csövem amiből gyártottam egy új kifolyót a szokásos alul-felül elhelyezett lyukakkal. Felülre 8 alulra 4 lyuk került arányosan elhelyezve. Csináltam egy vidit a kész kifolyóról kb 30-35mp-nél látható igazán jól a bubik mozgása... Ahogy az alsó lyukakból áramló víz nem engedi elszökni a gázt.
Csacsog ragyog az aki!Hihetelen tiszta! Patent nagyon! Gondolkodtam én is a több sor lyukon,de soha nem csináltam meg,azt hittem hülyeséget akarok már megint véghezvinni! Nekem az esőztető alatt gyenge az áramlás akárhogyan is állítom be az esőztetőt nem jön össze!
A minap lecserélem az esőztető csövét. Most, hogy más a berendezése az akvának más lett az áramlás iránya is. Így a CO2 bubi nem igazán akartak benn maradni a vízben. Volt itthon egy ki Eheim zöld csövem amiből gyártottam egy új kifolyót a szokásos alul-felül elhelyezett lyukakkal. Felülre 8 alulra 4 lyuk került arányosan elhelyezve. Csináltam egy vidit a kész kifolyóról kb 30-35mp-nél látható igazán jól a bubik mozgása... Ahogy az alsó lyukakból áramló víz nem engedi elszökni a gázt.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 60 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.