|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:46
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Nagyon jó kis lombos akvárium. Jól látom hogy csigád is van? Köszi Mexx. Szerintem újra nekem lesz igazam. Pontosan abban, hogy télen nem úgy fejlődik az akva mint nyáron. Szinte mindent úgy csinálok mint előtte de sem a stau sem a fissi nem az igazi. Még a hc sem indúlt be igazán. Szóval tuti érzik a növények is, hogy tél van. Most minden marad úgy ahogy eddig volt. Kivi vagyok ha jön a jó idő, hogyan és mennyi idő után lesz változás?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. február 12., vasárnap 17:54 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
AQViktor írta: Alakulgat ez szépen! Az egyik kedvenc akvám a fórumon! Kösz szépen.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. február 11., szombat 23:08 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Kinek nincs mostanában csigája?
|
2012. február 11., szombat 13:38 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon jó kis lombos akvárium. Jól látom hogy csigád is van?
_________________ K.Tamás
|
2012. február 11., szombat 10:45 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Alakulgat ez szépen! Az egyik kedvenc akvám a fórumon!
|
2012. február 11., szombat 10:29 |
|
|
SlyChocolate
|
No akkor újra itt. Csak, hogy kicsit HUGO-nak is jobb legyen a kedve. Mintha-mintha kezdene valami beindulni-látszani az UG-ből.... Talán... Döntsétek el Ti. És akkor a képek... A végére a HC megnyírva és újra kötözve.
|
2012. február 11., szombat 9:52 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Hát mi hajtja, na mi, hát Szláj! Egyebekben megkövezünk úgy, mint tették azt a Bryan életében. Szóval: kapaszkodik összefele a gyükere és terül elfelé körkörösen, mint az alföldön a tehenlepény de kalap formájában. Aztán ha a fára közötött rész nem tudja tovább tartani a kucsmát, elszabadul a HC.
2012. január 16., hétfő 12:48 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. január 16., hétfő 12:33 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
bevi írta: Na, így jó kezdeni a hétfőt!!! Végre megjöttek a képek!!! Nagyon szépen fejlődnek a növényeid... A Staurogyne nagyon szép... Amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy a HC, milyen formában fog növekedni...??? Felveszi a fa formáját, vagy csak nő a vakvilágba....??? Gratula!!! Megmondomén! Olyan lesz, mint egy kalap. Lesz egy része, ami megpróbál kijönni a vízből, de alapvetően vastagodni fog és oldalra terjeszkedik majd. Nálam az akvában kb. 12 cm vastag! az emers-submers hc.
2012. január 16., hétfő 11:19 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Na, így jó kezdeni a hétfőt!!! Végre megjöttek a képek!!! Nagyon szépen fejlődnek a növényeid... A Staurogyne nagyon szép... Amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy a HC, milyen formában fog növekedni...??? Felveszi a fa formáját, vagy csak nő a vakvilágba....??? Gratula!!!
_________________Üdv. Bevi
|
2012. január 16., hétfő 11:08 |
|
|