Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Lesz ez jobb is Sly ! Nekem is elkezdett egy kicsit vacakolni! Nem baj legyűrjük ! Megtaláljuk a megoldást, van egy mentorunk! Addig nem adom fel míg el nem takarodik... A lényeg mindent változtatást leírok egy füzetbe dátummal együtt. Így mindig tudom mi az amit már próbáltam és ha jön új ötlet akkor azt is kipróbálom és le is jegyzem.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 2., szombat 21:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Nem tudod leszívni? De-de! Mivel a legtöbb ecset (a frász törje ki) a kavicsikon van így a mai víz csere alkalmával jelentősen csökken a számuk. De ez mint tudod csak fél megoldás az okot kellene megtalálnom.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 2., szombat 21:48 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem tudod leszívni?
_________________ Pé.Zoli
|
2013. február 2., szombat 21:45 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: stevbig írta: Egy szavad nem lehet!! Ez igazán jól néz ki!! Tudom, de sajna nem minden hol ez a helyzet. Bár ez egy pár napos kép de ilyen is volt/van. Lesz ez jobb is Sly ! Nekem is elkezdett egy kicsit vacakolni! Nem baj legyűrjük ! Megtaláljuk a megoldást, van egy mentorunk!
|
2013. február 2., szombat 21:41 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Kifejezeten levegőztetés nálam sincs éjszaka. Csak napi vízpárolgás után a lilly kifolyó estére nagyobb víz mozgást végez! Pont így nálam is.
|
2013. február 2., szombat 21:26 |
|
|
SlyChocolate
|
stevbig írta: Egy szavad nem lehet!! Ez igazán jól néz ki!! Tudom, de sajna nem minden hol ez a helyzet. Bár ez egy pár napos kép de ilyen is volt/van.
|
2013. február 2., szombat 21:25 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kifejezeten levegőztetés nálam sincs éjszaka. Csak napi vízpárolgás után a lilly kifolyó estére nagyobb víz mozgást végez!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. február 2., szombat 21:24 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy szavad nem lehet!! Ez igazán jól néz ki!!
|
2013. február 2., szombat 21:22 |
|
|
SlyChocolate
|
pit975 írta: Az éjszakai levegőztetés is iszonyat sokat számít, soha nem hagyom ki. Ez az amit nem tudom kellene-e mert nálam a lily fenn van a felszínen. Így állandó az oxigén bevitel.
|
2013. február 2., szombat 21:17 |
|
|
SlyChocolate
|
Akkor írom. Így február első hetében az állapotokat. Sok minden ki lett próbálva az utóbbi időben! De! Az OK még nincs meg! Mai változtatások a következőek: Kb 5 centiről 10 centire emeltem a lámpámat. De ami ettől sokkal fontosabb a diffuzort máshova tettem. Ez egy pici változtatás de ahogy Gabi bá is mondta hatalmas hatással lehet az akvára. Amiben tényleg lehet valami hisz ahol régebben volt a diffi. Az a terület most alga mentes!!! Az-az csak bizonyos területen van ecset algám máshol semmi. Pár kép a nem is olyan régen még ecsetalgában bővelkedő Blyxákról. Garantáltan fotosop mentesek a képek!
|
2013. február 2., szombat 21:15 |
|
|