Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Tegnap Gabi bától sikerült pár szép növényre szert tennem. Kicsit átalakult az akva képe. Most már tényleg olyan növények vannak benne amik méretileg illenek is bele. Természetesen amíg nem erősödnek meg nincs mit mutatnom Nektek.
Alga helyzet. Csak ecset van némi de az áramlás irányának megváltoztatása jót tett. Illetve a lecsökkentett flow is hasznosnak bizonyult. A diffi elhelyezésén is változtattam. A lényeg az éjjeli levegőztetés, na az igen!!! Végre megint olyan tiszta a vizem mint régen, mindenkinek csak ajánlhatom. Nagyon tuti dolog. Ez jó hír.
_________________ K.Tamás
|
2013. február 10., vasárnap 9:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegnap Gabi bától sikerült pár szép növényre szert tennem. Kicsit átalakult az akva képe. Most már tényleg olyan növények vannak benne amik méretileg illenek is bele. Természetesen amíg nem erősödnek meg nincs mit mutatnom Nektek.
Alga helyzet. Csak ecset van némi de az áramlás irányának megváltoztatása jót tett. Illetve a lecsökkentett flow is hasznosnak bizonyult. A diffi elhelyezésén is változtattam. A lényeg az éjjeli levegőztetés, na az igen!!! Végre megint olyan tiszta a vizem mint régen, mindenkinek csak ajánlhatom. Nagyon tuti dolog.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 10., vasárnap 7:44 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: Azt azért tegyük hozzá nyáron a hűtő venti is rásegít a dologra.
Hűtő ventivel tényleg iszonyat mennyiség képes párologni, meglepődtem mikor fabrikáltam egy hűtést magamnak.
|
2013. február 3., vasárnap 19:02 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Az nem semmi,nekem heti 2 liter kb. Azt azért tegyük hozzá nyáron a hűtő venti is rásegít a dologra. De igen átlag egy kancsó vizet töltök rá.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 3., vasárnap 18:28 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az nem semmi,nekem heti 2 liter kb.
|
2013. február 3., vasárnap 14:48 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: asera írta: HUGO írta: Kifejezeten levegőztetés nálam sincs éjszaka. Csak napi vízpárolgás után a lilly kifolyó estére nagyobb víz mozgást végez! Neked nap közben annyi víz párolog el?? Reggelente 1-1,5l vizet töltök az akiba. Kb. ennyi párolog el. Bocs Sly! Miért bocs? Én pl most télen kétnaponta a 30*50 alapterületű akvába 1 litert pótolok. Nyáron amikor 25-35 fok van nappal akár naponta is megy 1-1.5-2 liter pótlásként.
|
2013. február 3., vasárnap 13:32 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: HUGO írta: Kifejezeten levegőztetés nálam sincs éjszaka. Csak napi vízpárolgás után a lilly kifolyó estére nagyobb víz mozgást végez! Neked nap közben annyi víz párolog el?? Reggelente 1-1,5l vizet töltök az akiba. Kb. ennyi párolog el. Bocs Sly!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. február 3., vasárnap 13:23 |
|
|
SlyChocolate
|
tibicuk írta: SlyChocolate írta: Ez az amit nem tudom kellene-e mert nálam a lily fenn van a felszínen. Így állandó az oxigén bevitel. Nappal is Fenn van?Csak éjszaka használd így,mert hiába nyomod a Co2-őt. Így van, kb 1-2 millire kinn a vízből! Akkor ma este tolok egy vidit arról ha egész nap fenn a liliy mi van este?
|
2013. február 3., vasárnap 13:04 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
SlyChocolate írta: Ez az amit nem tudom kellene-e mert nálam a lily fenn van a felszínen. Így állandó az oxigén bevitel. Nappal is Fenn van?Csak éjszaka használd így,mert hiába nyomod a Co2-őt.
2013. február 3., vasárnap 12:44 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Kifejezeten levegőztetés nálam sincs éjszaka. Csak napi vízpárolgás után a lilly kifolyó estére nagyobb víz mozgást végez! Neked nap közben annyi víz párolog el??
|
2013. február 3., vasárnap 11:42 |
|
|