Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Toltam én is újra egy fekete hátteret. Olyan rég nem volt fenn karton az akván, hogy már el is felejtettem mennyivel másabb, kontrasztosabb minden... Este csinálok pár képet...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 12., hétfő 10:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nekem is bejövős . Nagyon kecsesnek tűnik a Bacopa egészen más egy akváriumban látni , mint a boltban a tárolóban. Nagyon megszerettem én is amióta talajban van (kb24óra) csodálatos kis imádni való zöldcség.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 4., vasárnap 20:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekem is bejövős . Nagyon kecsesnek tűnik a Bacopa egészen más egy akváriumban látni , mint a boltban a tárolóban.
2013. augusztus 4., vasárnap 20:22 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
ok , kiváncsian várom.
2013. augusztus 4., vasárnap 20:17 |
|
|
SlyChocolate
|
edit86 írta: szerintem jó így a fekete nélkül ! Szerintem is így a full naturál de azért csinálok majd pár képet háttérrel is...
|
2013. augusztus 4., vasárnap 20:14 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
szerintem jó így a fekete nélkül !
2013. augusztus 4., vasárnap 20:12 |
|
|
SlyChocolate
|
edit86 írta: Kezd kialakulni az akva összképe , nagyon jól néz ki ! Gratulálok ! Köszi. Még gondolkodom a fekete háttér visszarakásán... meg persze a hátsó növényeknek kell még idő ott nagyon nagy az üresség.
|
2013. augusztus 4., vasárnap 20:11 |
|
|
edit86
|
Kezd kialakulni az akva összképe , nagyon jól néz ki ! Gratulálok !
2013. augusztus 4., vasárnap 20:09 |
|
|
SlyChocolate
|
Túl sok nem történt mostanában az akival. Talán csak annyi, hogy bekerült pár új növény és most a héten a Blyxát csúnyán meg ritkítottam. Az új növények a Bacopa Compact (ami tényleg nagyon új ), a Ludwigia SP, a Hydrocotyle Verticillata. Ami a lényeg végre újra nagyon csúnyán bubizik minden...a hogy annak lennie kellene mindig. Alga minimális talán az üveg zöldülget bár annyira nem csúnyán mint régebben. De ami ennél sokkal fontosabb hetek óta nincs felszíni hártyám. Ahogy jött úgy el is ment. Lehet a hűtő veti miatt ami napi 24-ben tolja a levegőt az akvára??? Passz. Pár kép a kicsit kopár medencéről.... A Bacopa Compact-ról egy közeli.És a kopár egészben.
|
2013. augusztus 4., vasárnap 20:06 |
|
|
SlyChocolate
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: Molnár Béla írta: sly elég kopár ez az akva növények terén elnézhetnél hozzám nembánodmeg Gondolom, köszönöm. De ennek a setupnak magától kell felállnia mert máskülönben ültethetek én bármit úgyis vegetálni fog. Viszont végre szinte semmi alga. örülök neki hogy kinyirtad az algát és nelégy elkeseredve ügyesvagyte megoldod Így van! Még egy dolog van amit eddig nem cseréltem és most hétvégén megteszem...
|
2013. július 9., kedd 19:36 |
|
|