Szerző |
Üzenet |
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
Hali! hűű nagyon szép, gyönyörűen harmonizálnak a színek, nekem a fára telepített verti tetszik a legjobban. legközelebb én is színes akvát rakok össze, bár ideje lenne már megmutatnom a mostanit is
|
2013. augusztus 13., kedd 9:27 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Tényleg mutatós a színkavalkádod. naplózd nekem sűrűbben!!!! Honnan szerzed a régi táptalajt?
|
2013. augusztus 13., kedd 7:15 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: HUGO írta: Nagyon jó! Talaj hogy szuperál? Szerintem hozza amit kell. Pár hónap után merem ajánlani. Nyugodtan vehetsz belőle... Már beszerezve! Táptalaj régi vagy új Tropica?? Rééggiii. Csak az a tuti!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:53 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: HUGO írta: Nagyon jó! Talaj hogy szuperál? Szerintem hozza amit kell. Pár hónap után merem ajánlani. Nyugodtan vehetsz belőle... Már beszerezve! Táptalaj régi vagy új Tropica??
_________________ Pé.Zoli
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:52 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: De szép egészséges növények Az előteret kellene még hozzátuningolni,meg kíváncsi vagyok mit mutatnak majd a friss növények. Gratula Tibi Rajta vagyok az ügyön...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:45 |
|
|
SlyChocolate
|
Itlosz írta: elveszett a hozzászólásom vagy nem tudom szóval a lényeg, hogy tetszetős már most... nekem a ludwigia sp viszi a prímet Köszi az elismerést.
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:44 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Hmmm Csoki ! Kezdesz magadra találni Köszi Gabi Bá. Ahogy elnézem a Ludwigia SP lesz a tömegvonzás központja idővel ízé az aranymetszés centruma... Rengeteg stemet ültettem vasárnap csak most a fa takarja. Kezd arcot váltani és szépen színesedik befelé a levelek szélei szépen hullámosodnak. Most mivel tápozol ? A régi TPN plusszal ahogy beszéltük.
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:43 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Nagyon jó! Talaj hogy szuperál? Szerintem hozza amit kell. Pár hónap után merem ajánlani. Nyugodtan vehetsz belőle...
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:41 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
De szép egészséges növények Az előteret kellene még hozzátuningolni,meg kíváncsi vagyok mit mutatnak majd a friss növények. Gratula Tibi
|
2013. augusztus 12., hétfő 20:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Hmmm Csoki ! Kezdesz magadra találni Köszi Gabi Bá. Ahogy elnézem a Ludwigia SP lesz a tömegvonzás központja idővel ízé az aranymetszés centruma... Rengeteg stemet ültettem vasárnap csak most a fa takarja. Kezd arcot váltani és szépen színesedik befelé a levelek szélei szépen hullámosodnak. Most mivel tápozol ?
2013. augusztus 12., hétfő 20:37 |
|
|