Köszönöm Edit és Nektek Fiúk a pozitív kritikát. De ha láttok valamit nyugodtan írjátok mert másképp nem tudok rajta változtatni...
Pitnek: A ludwiga nálam még most sem érte el teljesen a submers formáját. Nő meg minden heti 3-4 centit, szép a színe is. (De nem teljesen az ahogy Gabi bánál a kockában kinéz.) Én viszont semmiből nem adok többet mint előtte. Az is igaz nálam nem voltak cryptok, hogy kinullázzák a táptalajom. Hirtelen ennyi jutott a fejembe.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2013. augusztus 19., hétfő 11:30
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
Nekem is az a piros növényem van mint neked, az miatt adtam olyan sok mikro tápot mert már vagy három hónapja meg van, de csak vegetál. Mikor meg kapta a sok mikrot akkor meglódult, de jött az alga, mi a titka?
Új táptalaj?
Szerk
Jaaa és pengék az uj üveg cuccok
Köszi. Pontosan melyik piros növényre gondolsz, van belőle több fajta is.? A Ludwiga SP, Rotala Macrada, Lotus?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Nekem is az a piros növényem van mint neked, az miatt adtam olyan sok mikro tápot mert már vagy három hónapja meg van, de csak vegetál. Mikor meg kapta a sok mikrot akkor meglódult, de jött az alga, mi a titka?
Új táptalaj?
Szerk
Jaaa és pengék az uj üveg cuccok
2013. augusztus 18., vasárnap 21:32
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 76 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.