Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Lotusszal én is kacérkodok. Szép lesz az aki Sly!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. március 25., hétfő 20:39 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mond el azt is , hogy a gyönyörű Lótuszok hozzám kerültek Így van De mint ahogy Te is látod két kis csemete azért maradt nálam. Gondolva a rosszabb időkre, jó az ha van pár tő! Nem tehetek róla a Lotus, a Blyxa a szerelmeim.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 20:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mond el azt is , hogy a gyönyörű Lótuszok hozzám kerültek
2013. március 25., hétfő 20:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gondoltam csinálok pár képet a hétvégi nagy nyírást követően az akváról. Most kopár mint a sivatag, szinte üres az akva. A Rotala Indica kikerült helyette viszont van Alternanthera reineckii 'Mini' meglátjuk mi lesz belőle. No akkor pár kép... A matto: A Stauk nyírás után: Egy kis Walichii (kezd vörösödni...) A Ludwigia: Nos és akkor a kopár sivatag!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 20:28 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Azért ez videó nagyon ott van A lotus kimondottan tetszik! Frankó!!
|
2013. március 22., péntek 19:38 |
|
|
SlyChocolate
|
vaszabi írta: SlyChocolate írta: A medence 42 liter a tápozás annyiban változott, hogy a macro mennyisége kevesebb, hogy mennyi az még tesztelés alatt. A micro két naponta 2ml most. Vízcsere egy hétre kb 24liter osmo és 8 liter csapvíz sera aquatannal. Remélem mindenre sikerült válaszolnom...? Ezt a medencét egy 2075-össel szűröd??? Most ez komoly??? Vagy csak én érzem kicsike túlzásnak??? Bocsi-bocsi. Igen az van alatta de csak kb. negyedig van nyitva a csap. Dehogy túlzás! Elég évente egyszer-kétszer takarítani.
|
2013. március 22., péntek 16:10 |
|
|
vaszabi
Csatlakozott: 2012. június 17., vasárnap 10:40 Hozzászólások: 200 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Szia nem kaptam választ a kérdésemre!Előre is kösz!
|
2013. március 22., péntek 12:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csoki ! Ez megint nagyon szép lesz . Alig várom , hogy a háttérnövények elfoglalják a teret.
2013. március 22., péntek 10:46 |
|
|
SlyChocolate
|
Semmi gond a neon halakkal. Ha van hova bújnijuk, dús növények, jól etetett halak. Amúgy a neonok azaz a zöld neonok épp nem erről híresek. Nem bántják a garnikat. Viszont a gertrude meg a japán ponty és a sziámik na azok már inkább.
|
2013. március 21., csütörtök 22:37 |
|
|
dz1
Csatlakozott: 2013. február 1., péntek 18:42 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
SlyChocolate írta: dz1 írta: Szia Sly! Gratulálok az akidhoz, úgy látszik, hogy kavicsban lehet szép növényest csinálni. Idézet: Tápozás: TF Macro napi 2ml, Micro napi 1ml Arra lennék kíváncsi, hogy a tápozásod még mindig ennyi? És hány literes az akid? Jelenleg hány liter vizet cserélsz hetente? Szia DZ. A medence 42 liter a tápozás annyiban változott, hogy a macro mennyisége kevesebb, hogy mennyi az még tesztelés alatt. A micro két naponta 2ml most. Vízcsere egy hétre kb 24liter osmo és 8 liter csapvíz sera aquatannal. Remélem mindenre sikerült válaszolnom...? Ha már így rákérdeztél, még arra kíváncsi lennék, hogy a garnijaid tudnak szaporodni ebben a kis akiban a neonok mellett? Nem lesz a kicsi garnikból halkaja?
|
2013. március 21., csütörtök 22:29 |
|
|