No akkor újra naplózgatok... Mostanság nem volt időm foglalkoznom a medencével. Az elmúlt egy hónapja szinte semmit nem csináltam (még vizet sem cseréltem, de tényleg semmit). Csak pótoltam az elpárolgott vizet és etettem a halakat. Persze a tápozás is ment össze-vissza ahogy fejembe jutott éppen... Akkor pár elrettentő kép:
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Nekem telefonon és itt is bejött a videó Illetve a Blyxa,egyszer muszály lesz megpróbálkoznom vele,nagyot tetszik ami nálad van. Probléma mentes folytatást
Éljen Csoki! Pompás! Remélem elégedett vagy?Mert én az lennék ,de nagyon!
Végül is igen, tetszik amit esténként hazaérve látok az akvában. Sőt! Ha megnézem az egy héttel ezelőtti fotókat itt a naplóban és a jelen állapotot akkor meg főleg. Azt hiszem...? De hát ahogy a mondás is tartja "A tökéletes nem elég jó!" szóval mindig van min változtatni. Most a háttér növényeinek az elhelyezkedésének a sorrendjén fogok... Maga az összkép csak némileg fog változni de remélem homogénebb lesz tőle...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.