Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Csak hozzá teszem,itt nem a Serát szeretném fényezni,csak ez elérhetőbb a boltban,ezért ezt használom. Nem váltak be a Sera márka termékei?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:52 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Köszönöm a fogadtatást!
2011. szeptember 4., vasárnap 20:51 |
|
|
tibicuk
|
Csak hozzá teszem,itt nem a Serát szeretném fényezni,csak ez elérhetőbb a boltban,ezért ezt használom.
2011. szeptember 4., vasárnap 20:50 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: A többi növényen semmi nyoma nincs annak amiről beszéltél. Teljesen megijesztettél Na jó lehet kicsit túloztam. De azt tudom ősszel az első nagyobb pénzbefektetésem egy ozmó lesz. Ezt már eldöntöttem. Ne is akarj lebeszélni róla!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:48 |
|
|
SlyChocolate
|
tibicuk írta: SlyChocolate írta: Szerintem ez az Eheim szűrőnek és a Sera perlonnak köszönhető. Dettó,én is most takarítottam,új Sera perlon van benne.Pedig a Purigen sincs benne jelenleg,a Fitohom is megy és tisztább a víz,mint előtte. Szép az akvád,jók azok a Frissi pamacsok. Szia. Köszönöm az elismerést, ami külön öröm a Részedről számomra. Üdv itt nálunk a fórumon! Jó, hogy Te is itt vagy.
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:44 |
|
|
tibicuk
|
SlyChocolate írta: Szerintem ez az Eheim szűrőnek és a Sera perlonnak köszönhető. Dettó,én is most takarítottam,új Sera perlon van benne.Pedig a Purigen sincs benne jelenleg,a Fitohom is megy és tisztább a víz,mint előtte. Szép az akvád,jók azok a Frissi pamacsok.
2011. szeptember 4., vasárnap 20:41 |
|
|
SlyChocolate
|
Dehogy is, hova gondolsz. Milyen sűrűn takarítod a szűrőd és cserélsz perlont?
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:39 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: Szerintem ez az Eheim szűrőnek és a Sera perlonnak köszönhető. Épp ma délelőtt volt esedékes a havi szűrő takarítás. A fotók pedig délután készültek. Nekem is eheim a szűrőm ,igaz csak ecco 2234 és sera perlonom van,de vannak az akiban kis apró "szöszök".Nem bírom eltüntetni,és nem tudom mi lehet a gond.Ok ,azért tiszta a vizem de na.Minden apró szarság idegesít!Bocs hogy szemetelek ide!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hmm. Érdekes , mert nálam a Didiplis nem reagált a melegre. Hamar összeszedi az akvárium magát meglátod. A többi növényen semmi nyoma nincs annak amiről beszéltél. Teljesen megijesztettél Valószínűleg inkább a keményebb vizet nem szereti hosszabb távon a diandra.
2011. szeptember 4., vasárnap 20:35 |
|
|
SlyChocolate
|
Szerintem ez az Eheim szűrőnek és a Sera perlonnak köszönhető. Épp ma délelőtt volt esedékes a havi szűrő takarítás. A fotók pedig délután készültek.
|
2011. szeptember 4., vasárnap 20:20 |
|
|