|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:41
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
N-dee írta: Szia Sly! Először is köszönjük az elismerő szavakat az akiról, ez volt a cél, hogy olyat kreáljunk, ami még nem nagyon volt eddig, ezek szerint ez sikerült A Pseudomugil gertrudae pedig magyarul "Pöttyös kékszemű kalászhal" néven fut, én is sokáig gondolkodtam rajta, hogy ilyeneket szeretnék, mert gyönyörű halacskák, de a beszerzésük erre felé egyenlő a lehetetlennel Gratulálok hozzájuk, biztos gyönyörű ékkövei lesznek az akváriumodnak! Igen nagyon jól sikerült a közösen épített akva. Holnap újra megyek a boltba és viszem a fotózóm is. Töltök fel képek az akva topicjába... Köszi az infót most már tudom mi a Magyar nevük a halacskáknak.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 26., hétfő 11:33 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Remélem képeket vagy videót kapunk a halacsokról!Nézegettem én is gyönyörű halak.Nem félénkek?Hol mozognak inkább,fent vagy vízközt?
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. szeptember 26., hétfő 11:03 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Szia Sly! Először is köszönjük az elismerő szavakat az akiról, ez volt a cél, hogy olyat kreáljunk, ami még nem nagyon volt eddig, ezek szerint ez sikerült A Pseudomugil gertrudae pedig magyarul "Pöttyös kékszemű kalászhal" néven fut, én is sokáig gondolkodtam rajta, hogy ilyeneket szeretnék, mert gyönyörű halacskák, de a beszerzésük erre felé egyenlő a lehetetlennel Gratulálok hozzájuk, biztos gyönyörű ékkövei lesznek az akváriumodnak!
|
2011. szeptember 26., hétfő 10:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sikerült végre eljutnom Gabi bához a mai nap. Megnéztem az Általatok építette akváriumot, ami jelenleg épp vízcsere alatt állt. Egy dolgot merek állítani róla azon kívül, hogy csoda szépre sikeredett. Ilyet szerintem senki nem épített idehaza de a világban sem sokat. Szóval abszolúte egyedi a setup. Nem is offolom tovább a topicom. Végre sikerült elhoznom az új halacskákat amit már régóta tartogatott nekem Gabi bá. Hét darab Pseudomugil gertrudae-vel bővült az akvárium lakónak a száma. A Magyar nevét nem tudom, csak azt, hogy a Kálász halak közzé tartoznak. És annyit, hogy annyira vicces jópofa halak. Jelenleg a beszoktatás van és még a lámpa sem világít de este megpróbálom ezeket a különleges halakat lefotózni.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 26., hétfő 10:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ha jól kiokítod az lesz a vége , hogy nem enged nyúlni az akváriumodhoz
2011. szeptember 19., hétfő 20:48 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Ahogyan elnézem azért rendesen gondozta a Mama Még jó , hogy nem olvassa a topicot .. Minden alapja a gondos oktatás! Ő átesett egy gyors akvakertész tanfolyamon.
|
2011. szeptember 19., hétfő 20:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ahogyan elnézem azért rendesen gondozta a Mama Még jó , hogy nem olvassa a topicot ..
2011. szeptember 19., hétfő 20:32 |
|
|
SlyChocolate
|
KaZe írta: Te se tudod akkor, hogy mit jelent az ha valami szarul néz ki. Hát lehet.
|
2011. szeptember 19., hétfő 20:30 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Te se tudod akkor, hogy mit jelent az ha valami szarul néz ki. Sajnálnám, ha az én medencém is ilyen "szarul" lenne nyaralás után. Vinném orvoshoz.
2011. szeptember 19., hétfő 20:24 |
|
|
SlyChocolate
|
Bő egy hét kihagyás után hazatérve elég "szarul" nézet ki az akva. Lehet mert Muti tápozta míg nyaraltunk? Már nem is tudom. No de ma összeszedtem és végre régi fényében ragyog. Remélem az új halacskák is meglesznek holnap... Pár kép ma este, a "jószágok" már kajcsira készen gyülekeznek.
|
2011. szeptember 19., hétfő 20:11 |
|
|