Sly egy nagyon szép, nagyon tetszik az akvád.Pseudomugil gertrudae nagyon szép hal, én is akartam belőle párat csak már annyi faj van az akvámba.Vigyázz rájuk
Kösz Gábi, jól esik az elismerés. Igyekszem, mindent megadni a növényeknek a halacsoknak.
Mindig mondják sokszor sok helyen lehetőleg csak egy fajta és az is csapat hal legyen amit tartunk. Attól lesz szép az akva. Szerintem viszont ha jól van megválasztva az akvárium méreteihez méretben illeszkedő hal faj(ok) akkor kettő-három csapat hal simán lehet egy akvában. Annál színesebb, látványosabb a dolog.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Sly egy nagyon szép, nagyon tetszik az akvád.Pseudomugil gertrudae nagyon szép hal, én is akartam belőle párat csak már annyi faj van az akvámba.Vigyázz rájuk
Sikerült csinálnom pár jó képet róluk de a fényképezőm lemerült. Kártyaolvasó hiányában most várnom kell míg picit töltenek az akkuk. Mert persze ilyenkor nincs egy sem feltöltve.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2011. szeptember 26., hétfő 19:17
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Remélem képeket vagy videót kapunk a halacsokról!Nézegettem én is gyönyörű halak.Nem félénkek?Hol mozognak inkább,fent vagy vízközt?
Szia Myk. Így van tényleg ritkaságnak mondhatóak idehaza. Gabi bá is mondta csak néha van belőlük. Éppen ezért nem hagytam benn a boltban, ha már a Mester hetekig tartogatta nekem.
Sokat nem tudok mondani a halacsokról mert csak pár órája vannak meg. Remélem ma este képes beszámolóval is szolgálhatok róluk.
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 58 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.