Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Brutális a Blyxa !! Hihetetlen a Fissidens fejlődése . Milyen tápot használsz ? Tényleg leírhatnád , hogy mikor miből mennyit . Valamit vagy nagyon eltaláltál , vagy valamit nagyon tudsz
2011. május 7., szombat 20:17 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Majdnem el is felejtettem. Ma voltam benn a boltban és két Sera Daylight csövet is hoztam amit gyorsan be is tettem a lámpába. Hát igen az új cső az csak új cső. Brutál fényereje van!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. május 7., szombat 20:03 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy kép nyírás előttről: Illetve utána: Kaptam ma Gabi bától egy kis Diandra tövet ami segít az enyéimnek a színesedésben.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. május 7., szombat 19:59 |
|
|
SlyChocolate
|
Lassan készen vagyok az e-heti nagytakarítással...
|
2011. május 7., szombat 17:54 |
|
|
SlyChocolate
|
Nagyon köszönöm Neked is. Ez van igyekszem jól csinálni a dolgokat... Ha nem tudom vagy nem csinálom vagy szégyen vagy sem segítséget kérek.
|
2011. május 7., szombat 17:53 |
|
|
zsuzsi
|
Nagyon tetszik én úgy érzem, fog ez majd még alakúlni , hiszen láthatóan "friss" akváriumról van szó .. Sly - Te mindenben ilyen precíz vagy ?
|
2011. május 7., szombat 17:24 |
|
|
SlyChocolate
|
Illetve van egy ág a redmoor-on amire már a bőséges Fissidensnek hála feltudok kötözni egy adag mohát.
|
2011. május 6., péntek 19:06 |
|
|
SlyChocolate
|
Köszi Tamás. Holnap nagy nyírás lesz... Már lassan nem bírok sem a HM-el sem a Diandrával nőnek mint a gaz. Előre végül pár tő Blyxát raktam de csak a jobb oldalra. Középen egyenlőre gondolkodom... Csinálok majd pár képet is.
|
2011. május 6., péntek 18:48 |
|
|
Tamás
|
Az előttem írogatók már mindent elmondtak , csak egyetérteni lehet Nekem is hiányérzetem van középen az előtérnél. A kövek közé azért lenne jó valamit űltetni , hogy temészetesebb legyen az egész. Amúgy hibátlan
|
2011. május 1., vasárnap 20:03 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Sly! Már nem nagyon tudok mit hozzá fűzni! Egyszerűen csodaszép! Nagyon Köszönöm Neked is.
|
2011. május 1., vasárnap 19:23 |
|
|