Szerző |
Üzenet |
Tibó
|
|
2011. június 25., szombat 8:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[Lehet nálam épp a csapvízzel éppen jó a tápod és találom el épp az egyensúlyt? Nálad az ozmo miatt lehet más a felállása a tápnak?[/quote] Azt hiszem , nem figyelek annyira az adagolásokra , mint Te Tudod a mindennapi rohanás. Megpróbálok precízebb lenni , mert Te vagy a példa , hogy nagyon megéri
2011. június 24., péntek 20:32 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: KaZe írta: SlyChocolate írta: Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. kutymasz. Én csak úgy hívom, Veréb heroin. Csak magamnak nem tudom belőni .......ezek szerint Lehet nálam épp a csapvízzel éppen jó a tápod és találom el épp az egyensúlyt? Nálad az ozmo miatt lehet más a felállása a tápnak?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 24., péntek 20:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: SlyChocolate írta: Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. kutymasz. Én csak úgy hívom, Veréb heroin. Jó az anyag!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 24., péntek 20:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: SlyChocolate írta: Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. kutymasz. Én csak úgy hívom, Veréb heroin. Csak magamnak nem tudom belőni .......ezek szerint
2011. június 24., péntek 20:25 |
|
|
SlyChocolate
|
KaZe írta: SlyChocolate írta: Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. kutymasz. Én csak úgy hívom, Veréb heroin. Működik? Működik! Akkor van még kérdés?
|
2011. június 24., péntek 20:24 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. kutymasz. Én csak úgy hívom, Veréb heroin.
2011. június 24., péntek 20:21 |
|
|
SlyChocolate
|
Valamikor január-február környékén adtad és még anno a régi akvánál kezdtem használni...
|
2011. június 24., péntek 20:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Pedig meghatározó része volt benne az Általad kikevert tápnak. Amiből anno fél litert adtál és lassan el fogy. És most nem a vastápra gondolok. Hanem amit jóval az előtt adtál és napi 1.5ml-it adagolok belőle. Hamarosan mennék utánpótlásért Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert. Persze , hogy emlékezem , de nekem nem működik ennyire jól Ezek szerint profi tápot todok csinálni , csak nem tudom használni
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. június 24., péntek 20:19 |
|
|
SlyChocolate
|
Pedig meghatározó része volt benne az Általad kikevert tápnak. Amiből anno fél litert adtál és lassan el fogy. És most nem a vastápra gondolok. Hanem amit jóval az előtt adtál és napi 1.5ml-it adagolok belőle. Hamarosan mennék utánpótlásért Remélem emlékszel, hogy mit kevertél mert abból kérek még fél litert.
|
2011. június 24., péntek 20:17 |
|
|