Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tudom, én is ezt mondanám.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 28., kedd 20:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Fenébe .. szép kis akvarista vagyok . Észre sem vettem , hogy nem látok halakat az előző képeken. Pedig ..erről szólna az egész hobby. Mesés a Blyxa .... még nem láttam ennyire "húsos" leveleket ! Már megint a növényeket figyuzod a halaim kutyaf...ák? Őket meg sem dicsérted. Pedig csodaszép zöld neonjaim vannak. Pont azt akartam írni , hogy a halak is jó kondiban vannak ... aztán a növények megint elvonták a figyelmemet
2011. június 28., kedd 20:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Sly! Sokkot kaptam! Gyönyörű! Köszi HUGO. Ajánlom figyelmedbe. Lapozz vissza párat a topicba. Ahol összehasonlításképp az indulás és a két hónap utáni állapotot két fotóval mutatom. Még én is ledöbbenek rajta de csak szerényen, mert én ugye élőben láthatom.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 28., kedd 20:25 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sly! Sokkot kaptam! Gyönyörű!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. június 28., kedd 20:15 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Fenébe .. szép kis akvarista vagyok . Észre sem vettem , hogy nem látok halakat az előző képeken. Pedig ..erről szólna az egész hobby. Mesés a Blyxa .... még nem láttam ennyire "húsos" leveleket ! Már megint a növényeket figyuzod a halaim kutyaf...ák? Őket meg sem dicsérted. Pedig csodaszép zöld neonjaim vannak.
|
2011. június 28., kedd 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Fenébe .. szép kis akvarista vagyok . Észre sem vettem , hogy nem látok halakat az előző képeken. Pedig ..erről szólna az egész hobby. Mesés a Blyxa .... még nem láttam ennyire "húsos" leveleket !
2011. június 28., kedd 19:58 |
|
|
SlyChocolate
|
Pár új kép. Lehet sokan észrevettétek, hogy mintha nem is lenne hal az akvában. Pedig van vagy közel 30db. Csak szegények rühellik az 1W/l fényerőt és igazán csak este 9 után jönnek elő amikor már csak egy F-cső világít. No meg persze jön az etetés... Ma lőttem pár képet a HC és a bubik szerelméről is...
|
2011. június 28., kedd 19:47 |
|
|
SlyChocolate
|
Én már nagyon várom...
|
2011. június 27., hétfő 20:28 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
papó írta: kovka76 írta: Olyan szép. én meg szétverem szégyenemben az enyém! Elmehetünk Kovka kapálni .. ezek szerint .... legalább is én , mert a Te akváriumodat nem láttam Ma csináltam képeket ,de megyek aludni...reggel 1/2 3 kor kelek meló!
|
2011. június 26., vasárnap 20:31 |
|
|
ati
|
Csatlakozom Papóhoz. Én is szeretnék beiratkozni a tanfolyamra, ha még van hely. Kisdiáknak érzem magam papó írta: Hát Tibi ! Azt hiszem mehetek hozzád órákat venni .. Ezt komolyan mondom Nem tudok betelni a látvánnyal ...
|
2011. június 25., szombat 10:39 |
|
|