|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:39
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Levinen írta: Szia Sly Én is gratulálok, a Fissidens igazi ékkövei az akváriumodnak. Nagyjából az akvárium erősségét ez jelenti, így a figyelem legnagyobb részét is ez köti le. De az igazi szépség abban rejlik, hogy a kiegészítés, a másodlagos részek is a fő látványt követik, kiegészítik. A koncepció nem nagy igazításával, gondolok itt elsősorban a háttérre, szuper akváriummá válhat. De az út nagyon tetszik! Köszönöm Levi. Ezt a háttér dolgot, hogy érted? Ha nem nagy gond kifejtenéd bővebben? Kivi vagyok milyen átalakításokra gondolsz?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 9., szombat 17:48 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Sly a PC ventilátoros hűtést hogy sikerült megoldani az akváriumnál? Hány fokot hűt kb?
|
2011. július 8., péntek 21:31 |
|
|
csabi1987
|
SlyChocolate írta: csabi1987 írta: Nagyon szép! Főleg a Fissidens! Gratula hozzá! Köszi Csabi! Hát jah. Ha jó Mestere van az embernek.... És itt ezúton is, utólag boldog névnapot! Köszi!
|
2011. július 8., péntek 19:05 |
|
|
Levinen
|
Szia Sly Én is gratulálok, a Fissidens igazi ékkövei az akváriumodnak. Nagyjából az akvárium erősségét ez jelenti, így a figyelem legnagyobb részét is ez köti le. De az igazi szépség abban rejlik, hogy a kiegészítés, a másodlagos részek is a fő látványt követik, kiegészítik. A koncepció nem nagy igazításával, gondolok itt elsősorban a háttérre, szuper akváriummá válhat. De az út nagyon tetszik!
|
2011. július 8., péntek 9:36 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Sly, hogy vannak a HALAK?
2011. július 8., péntek 8:49 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
csabi1987 írta: Nagyon szép! Főleg a Fissidens! Gratula hozzá! Köszi Csabi! Hát jah. Ha jó Mestere van az embernek.... És itt ezúton is, utólag boldog névnapot!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 7., csütörtök 20:15 |
|
|
csabi1987
|
Nagyon szép! Főleg a Fissidens! Gratula hozzá!
|
2011. július 7., csütörtök 20:10 |
|
|
SlyChocolate
|
N-dee írta: Tényleg szépek azok a Blyxak és az egész akvárium összességében jól néz ki. A halak szépségét pedig külön kiemelném, mielőtt megsértődnének és mégjobban elbújnának Köszönöm, hogy írtál a topicba N-dee, főleg, hogy ismerem az összes munkádat. Amik számomra az egyik kiemelkedő Követendő példák a növényes akvarisztikában. Ez nekem külön öröm, hogy Te is minősítetted az én kis kertemet.
|
2011. június 30., csütörtök 18:00 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Tényleg szépek azok a Blyxak és az egész akvárium összességében jól néz ki. A halak szépségét pedig külön kiemelném, mielőtt megsértődnének és mégjobban elbújnának
|
2011. június 30., csütörtök 7:12 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Jéééé, tényleg vannak benne halak. Ez a blyxa egyszerűen nem találok rá szavakat. Az akvád Sly, valami fenomenális lett. Főleg azon az előtte-utána képen látszik nagyon a különbség. Én meg mindig csak szégyenkezem a sajátommal, mert nem olyan, mint a patyolat. Mint a Tiéd. Menjünk hozzá tanulni, Papó.
2011. június 28., kedd 21:15 |
|
|