Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha lentebb vágnád vissza nem bokrosodna be jobban? Amúgy még mindig csodálatos!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. július 10., vasárnap 20:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ja .. kérem a szépségért meg kell szenvedni. A Didiplis végéből én mindíg sokat visszaűltetek. Amúgy nem vészes
2011. július 10., vasárnap 20:00 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Erőt vettem magamon és lőttem egy képet.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 10., vasárnap 19:53 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem merem megmutatni. Szörnyen meggyaláztam szegény növényeket.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 10., vasárnap 19:50 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Epedve várom(várjuk) a nyírásról a fotót.
2011. július 10., vasárnap 19:33 |
|
|
SlyChocolate
|
Meg volt a mai vízcsere és a nagy nyírás, ritkítás. Rengeted zöldség jött ki az akvából. Este ha a világítás is megy tolok pár képet a tegnapi mellé. Bár már írtam a Fissidens topicba de ide is leírom. "Mai napi Fisi tapasztalataim. Ez az első olyan mohám amit nem kell ollóval vágni nyíráskor. Ha ritkítani akarjuk akkor egyszerűen csak húzzuk ki a moha kupacból kisebb csipeteket. Könnyen ritkítható így a moha és nem hullik a talajra semmi. Könnyen egyszerűen ritkítható így a Fissidenss. "
|
2011. július 10., vasárnap 11:36 |
|
|
SlyChocolate
|
csabi1987 írta: Sly a PC ventilátoros hűtést hogy sikerült megoldani az akváriumnál? Hány fokot hűt kb? Itt minden le van írva. http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=16&t=120&start=20
|
2011. július 9., szombat 18:36 |
|
|
SlyChocolate
|
Itt két kép a holnapi nyírás előtt. (Most lőttem)
|
2011. július 9., szombat 18:33 |
|
|
SlyChocolate
|
Úgy szoktam nyírni a HM-t, hogy szemből félköríves legyen meg ritkítani is szoktam. Nagyon betud sűrűsödni. Bár ebből pár hét múlva semmi nem látszik. Sajna a dinadrával ugyan ez eddig nem jött össze, ő egy teljesen más világ. Mondhatnám: mindig hagy magának helyet. Igen a Fissi is kap egy nagy ritkítás, ahogy írtad bőven árnyékolja a HC-t. Holnap lesz a nagy nyírás, ritkítás...
|
2011. július 9., szombat 18:19 |
|
|
Levinen
|
Ha már így rákérdeztél, akkor írom. Ne gondolj semmi extrára, csak egy fazon igazításra, vagyis formára nyírásra. A levágott növényekkel meg tovább sűrítheted az ültetést, mely a későbbiekben, a következő nyírások alkalmával még összefüggőbb, szebb képet fog mutatni. Azt meg halkan megjegyzem, hogy ne félj a Fissit megnyírni, szépen vissza fog nőni. Nagyon oda kell figyelni, hogy bizonyos növények melyek a szépségükkel elvarázsolnak, ne fejlődjenek túl nagyra, mellyel elzárják a fényt az alacsonyabban növők elől. Itt elsősorban a HC idővel kialakuló túl nagy takarására gondolok.
|
2011. július 9., szombat 17:58 |
|
|