Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi. Reggel jött az ötlet mikor átnéztem az akván, és eszembe jutott Levi fotója. Mondom én is csinálok valami hasonlót.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 13., szombat 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Jó kis hangulat Tibi !
2011. augusztus 13., szombat 20:13 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 13., szombat 19:19 |
|
|
SlyChocolate
|
Köszönöm KaZe. Pár nap múlva meglátjuk mennyit jelentett a magasabb kelvinszám.
|
2011. augusztus 9., kedd 19:40 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Sly, istenke éltessen sokáig, sok boldogságot!
A 12000 kelvines izzótól nem piros, hanem szerintem mélyvörös lesz a blyxa. Gyönyörűek a növényeid. Szerintem szólj Papónak és cseréltesd ki Blyxa aubertii-re. Több vassal az olyan lenne ezek alatt a csövek alatt, mint az álom. A bika beugrana a medencédbe, úgy felingerelné.
2011. augusztus 9., kedd 15:28 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Köszi Sly a képeket! Szuper képek! Bármikor.
|
2011. augusztus 9., kedd 15:15 |
|
|
SlyChocolate
|
N-dee írta: Szuperek a növények, a Blyxa különösen szép! Nálam érdekesen alakult a helyzet, az egyik gyökér két oldalán van egy-egy bokor Blyxam és az egyik szép vöröses sárga, a másik pedig üde zöld Nagyon szép kontrasztot adnak együtt. Egyébként meg boldog szülinapot kívánok! Köszi N-Dee. Ahogy írtam visszább nagyobb (12000K-es) csövet tettem a lámpába a két 6000K-s mellé. Remélem ez már elég magas kelvin szám lesz a vörös szín eléréséhez. A másik változás múltkor beszéltük Gabi bá-val a boltban, hogy Ő este mért tápanyag szintet az akváiban és szinte minden elem nullára eset vissza. Eddig úgy tápoztam, hogy hetente kétszer ment a TPN és naponta a Gabi bá által kevert általános táp meg a L.Carbo. Ettől a héttől kezdve úgy változtattam a tápozáson, hogy a heti 10ml (5-5 ml) TPN-t napi 2ml-re az-az 14ml-re növeltem de napi adagolásban. Kíváncsi leszek eltűnik-e a zöld pontalga a kövekről, pirosabb lesz-e a Blyxa a Diandra és a Proserpinaca Palustris "Cuba", jobban nőnek-e a növények a napi tápozás miatt?
|
2011. augusztus 9., kedd 15:14 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Sly a képeket! Szuper képek!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. augusztus 9., kedd 9:10 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Szuperek a növények, a Blyxa különösen szép! Nálam érdekesen alakult a helyzet, az egyik gyökér két oldalán van egy-egy bokor Blyxam és az egyik szép vöröses sárga, a másik pedig üde zöld Nagyon szép kontrasztot adnak együtt. Egyébként meg boldog szülinapot kívánok!
|
2011. augusztus 8., hétfő 21:42 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2011. augusztus 8., hétfő 20:44 |
|
|