|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:47
|
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ez nagyon baba! Brutál szép az ug gyep, és a központi kőalakzat is nagyon szép, ráadásul egyedi kővel! Viszont ha az egér beleszólhat az elefántok dolgába: a bal oldali kis kő nekem nagyon megtöri a harmóniát azzal, hogy az ellenkező irányba mutat, és a formája sem olyan szép mint a nagyoké. És ugyanez a jobb oldalon is. Kicsit olyan, mintha photoshoppal lenne odarakva. Ha kicsit George Farmeresebb lenne, az szuperből a fenomenálos felé vinné a mutatót! iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. május 2., hétfő 19:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Idézet a hónap akváriuma fórumból : " Csak egy kepet latok, de elottem ott hullamzik az erintetlen vad, es egyben csalogato termeszet. Ez csak egy sziget messze eszakon, skocia egy falatja, ember meg nem jarta, mert nincs ott semmi csak a vad szepseg. En akarom betenni eloszor oda a labam... De jonnek a baratok is, es a szikla toveben ott kortyolgatjuk a skot whiskeyt..." Jut eszembe a minap kérdeztem...a másik topicban... " " Köszi .. bele lehet képzelni egy kis havat ..
2016. május 1., vasárnap 9:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Idézet a hónap akváriuma fórumból : " Csak egy kepet latok, de elottem ott hullamzik az erintetlen vad, es egyben csalogato termeszet. Ez csak egy sziget messze eszakon, skocia egy falatja, ember meg nem jarta, mert nincs ott semmi csak a vad szepseg. En akarom betenni eloszor oda a labam... De jonnek a baratok is, es a szikla toveben ott kortyolgatjuk a skot whiskeyt..." Jut eszembe a minap kérdeztem...a másik topicban... " "
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. április 30., szombat 22:01 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Fel a skótazoknyát és irány a sziklatöve!
|
2016. április 30., szombat 19:54 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Wow!
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. április 30., szombat 18:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Idézet a hónap akváriuma fórumból : " Csak egy kepet latok, de elottem ott hullamzik az erintetlen vad, es egyben csalogato termeszet. Ez csak egy sziget messze eszakon, skocia egy falatja, ember meg nem jarta, mert nincs ott semmi csak a vad szepseg. En akarom betenni eloszor oda a labam... De jonnek a baratok is, es a szikla toveben ott kortyolgatjuk a skot whiskeyt..."
2016. április 30., szombat 17:46 |
|
|