Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Molroth írta: Tuti, hogy minden éle egyforma hosszú? Ezt hogy érted? Úgy, hogy ez nem gyári akvárium hanem csináltatott méghozzá emberi kéz által. És nem lehet mindenhol századpontosan ugyanúgy, ugyanott megragasztani.
_________________ K.Tamás
|
2015. június 23., kedd 16:53 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Molroth írta: premierpark írta: Nem tudom mennyire jól látható Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tuti, hogy minden éle egyforma hosszú? Ezt hogy érted?
|
2015. június 23., kedd 16:49 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
premierpark írta: Nem tudom mennyire jól látható Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Tuti, hogy minden éle egyforma hosszú?
2015. június 23., kedd 16:48 |
|
|
premierpark
|
Nem tudom mennyire jól látható Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. június 23., kedd 14:50 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: Egy elég fontos kérdéssel fordulok most hozzátok: Ugye az akváriumnak vízszintben kell lennie ahhoz, hogy egyik oldal se kapjon nagyobb nyomást. Nálam ez olyan nehezen jön össze. Ma 1 óra állítgatás után a vízmérték szerint jó minden, de amikor felengedem vízzel, akkor az oldalaknál 1-2 max 3 mm eltérés van. Most a jobb első felébe kisebb a víz kb 1 milivel, meg a bal hátsóba. Nem tekeri ez az akváriumot? vagy ez még belefér. Semmi kép nem szeretném, ha szétmenne az akvárium. Ha lehet pontosabban állítani akkor mivel? Megnyugtatóbb lenne ha mindenfelé vízszintesen állna . Csak úgy tudsz korrigálni , ha a bútor "rossz " lába alá teszel valamilyen vastagabb puha műanyag lemezt , vagy pld rossz határidő napló fedelét kétrétűre hajtod és azt teszed alá . Tudom a lábakkal állítani, vízmértékkel csináltam. A vízmérték szerint jó. De ha benne a víz akkor nem. Mindjárt rakok fel képet Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. június 23., kedd 14:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Egy elég fontos kérdéssel fordulok most hozzátok: Ugye az akváriumnak vízszintben kell lennie ahhoz, hogy egyik oldal se kapjon nagyobb nyomást. Nálam ez olyan nehezen jön össze. Ma 1 óra állítgatás után a vízmérték szerint jó minden, de amikor felengedem vízzel, akkor az oldalaknál 1-2 max 3 mm eltérés van. Most a jobb első felébe kisebb a víz kb 1 milivel, meg a bal hátsóba. Nem tekeri ez az akváriumot? vagy ez még belefér. Semmi kép nem szeretném, ha szétmenne az akvárium. Ha lehet pontosabban állítani akkor mivel? Megnyugtatóbb lenne ha mindenfelé vízszintesen állna . Csak úgy tudsz korrigálni , ha a bútor "rossz " lába alá teszel valamilyen vastagabb puha műanyag lemezt , vagy pld rossz határidő napló fedelét kétrétűre hajtod és azt teszed alá .
2015. június 23., kedd 14:47 |
|
|
premierpark
|
Egy elég fontos kérdéssel fordulok most hozzátok: Ugye az akváriumnak vízszintben kell lennie ahhoz, hogy egyik oldal se kapjon nagyobb nyomást. Nálam ez olyan nehezen jön össze. Ma 1 óra állítgatás után a vízmérték szerint jó minden, de amikor felengedem vízzel, akkor az oldalaknál 1-2 max 3 mm eltérés van. Most a jobb első felébe kisebb a víz kb 1 milivel, meg a bal hátsóba. Nem tekeri ez az akváriumot? vagy ez még belefér. Semmi kép nem szeretném, ha szétmenne az akvárium. Ha lehet pontosabban állítani akkor mivel?
|
2015. június 23., kedd 13:00 |
|
|
premierpark
|
Selena írta: Nagyon szép! Gratulálok! Köszönöm szépen.
|
2015. június 23., kedd 12:58 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon szép! Gratulálok!
|
2015. június 23., kedd 8:10 |
|
|
premierpark
|
Rendben lehet egyébként, hogy a csövek se az igaziak már Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. június 22., hétfő 20:17 |
|
|