|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:51
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Ez nagyon sok a kép alapján. Olyan, mintha esőztetővel menne. Most bocs, hogy pont ezt a videót rakom be, de nem találtam jobbat.... https://www.youtube.com/watch?v=j4vjBixIdIQNézd meg, hogy itt hogy mozog a felszín. Alig látszódik valami. Szóval tekerj azon a csapon egy kicsit lejjebb. Túl erős a flow erre a méretre, ezen nem változtat, hogy mit raksz a kifolyó ágra sajnos. De ez egy jó dolog, mert van tartalékod a későbbiekre. Furcsa, hogy pont a GA videóját linkeled be mivel ők pont az ellenkezőjét mondták mindig is. Vagy azóta már ők is átálltak a lassú áramlásra?
_________________ K.Tamás
|
2015. november 6., péntek 9:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem értem azt sem minek használod még most is a felszín leszívót . Az is csinál rendesen áramlást . Legalább azt vedd ki .
2015. november 6., péntek 8:52 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
premierpark írta: Molroth írta: Ez nagyon sok a kép alapján. Olyan, mintha esőztetővel menne. Most bocs, hogy pont ezt a videót rakom be, de nem találtam jobbat.... https://www.youtube.com/watch?v=j4vjBixIdIQNézd meg, hogy itt hogy mozog a felszín. Alig látszódik valami. Szóval tekerj azon a csapon egy kicsit lejjebb. Túl erős a flow erre a méretre, ezen nem változtat, hogy mit raksz a kifolyó ágra sajnos. De ez egy jó dolog, mert van tartalékod a későbbiekre. ha beledobnék egy tálca bio-rio-t? az szerinted venne le eleget? ki szerettem volna úgy is próbálni. Hát ha ki akarod próbálni már meg is válaszoltad magadnak...
|
2015. november 6., péntek 7:19 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Molroth írta: Ez nagyon sok a kép alapján. Olyan, mintha esőztetővel menne. Most bocs, hogy pont ezt a videót rakom be, de nem találtam jobbat.... https://www.youtube.com/watch?v=j4vjBixIdIQNézd meg, hogy itt hogy mozog a felszín. Alig látszódik valami. Szóval tekerj azon a csapon egy kicsit lejjebb. Túl erős a flow erre a méretre, ezen nem változtat, hogy mit raksz a kifolyó ágra sajnos. De ez egy jó dolog, mert van tartalékod a későbbiekre. ha beledobnék egy tálca bio-rio-t? az szerinted venne le eleget? ki szerettem volna úgy is próbálni.
|
2015. november 5., csütörtök 22:50 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ez nagyon sok a kép alapján. Olyan, mintha esőztetővel menne. Most bocs, hogy pont ezt a videót rakom be, de nem találtam jobbat.... https://www.youtube.com/watch?v=j4vjBixIdIQNézd meg, hogy itt hogy mozog a felszín. Alig látszódik valami. Szóval tekerj azon a csapon egy kicsit lejjebb. Túl erős a flow erre a méretre, ezen nem változtat, hogy mit raksz a kifolyó ágra sajnos. De ez egy jó dolog, mert van tartalékod a későbbiekre.
2015. november 5., csütörtök 22:27 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nekem nem indul, de a kép is sokat elárul...legalább átmozgatod az aki minden zugát rendesen.
|
2015. november 5., csütörtök 22:00 |
|
|
premierpark
|
kattintsatok a képre Untitled by Kiss Erik, on Flickr
|
2015. november 5., csütörtök 20:17 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Ki az aki egy 96 literes akváriumot kicsinek talál ennyi halnak ? Nem tudom elképzelni , hogy van ilyen . ebbe ne menjünk bele úgy is tudja esetleg a gömb alakú lilly nem lenne jó az áramlat csökkentéséhez? nemsokára dobok fel egy videót amiben az áramlat van
|
2015. november 5., csütörtök 18:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ki az aki egy 96 literes akváriumot kicsinek talál ennyi halnak ? Nem tudom elképzelni , hogy van ilyen .
2015. november 5., csütörtök 10:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Sajnálnám ha tönkre menne a sok növény . Még így is jól néz ki az akváriumod . Vedd vissza az áramlást . A képen látszik , hogy nagyon hullámzik a teteje a víznek , de ezt írod is hogy kivetted a purigent. . Ha az Co2 a jobb sarokban az valami őrületes módon sok lehet . Csoda , hogy élnek a halak .
Rendbe lehet még ezt hozni . a szűrőt nem szeretném kisebbre fojtani, mert az megterheli a pumpát is. a félgömb alakú lilly nem lenne jó megoldás ebben az esetben? megtartanám a mostanit is meg lenne egy olyan, azért, hogy ha lesz valami kevésbé növényes is. a co2 1 bubi/másodpercre van állítva az akváriumban. tehát a csövön 1 bubi jön ki másodpercenként. tényleg kicsinek tűnik a hely a ramireziknek?? Semmi baja nem lesz a szűrőnek / ha baja lesz nem ezért lesz vele probléma ... bár anno én ezt mondtam Neked ..Csak ugye .. /. Miért lenne kicsi a ramirezinek ? 20 literben szoktam tenyészteni .. Bőven elég . Legyen sok búvóhely hogy a territoriális hajlamait kiélhesse . Szereti a lapos köveket , de nem lényeges , hiszen képes kis gödröket is ásni az ikrázáshoz . Búvóhely ,meg van Nálad bőven.
2015. november 5., csütörtök 8:58 |
|
|