Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Ezt már megint ki mondta ? A legjobb szűrőanyag a Sera siporax . Elkezdtem külföldi fórumokat is olvasni és elég sokan a bio rio-ra tették a szavazatukat Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez nem szavazat hanem ténykérdés . Akkor írom hogy sokan használják én elfogadom a siporaxot is mint legjobb. Nem vagyok elfogult semmivel szemben, csak úgy tudtam, hogy az bio rio kimagasló. Mindenképp akarok tuningolni a szűrőn mert a ga-s akváriuk vizekhez képest sehol nincsen. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 10:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Ezt már megint ki mondta ? A legjobb szűrőanyag a Sera siporax . Elkezdtem külföldi fórumokat is olvasni és elég sokan a bio rio-ra tették a szavazatukat Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ez nem szavazat hanem ténykérdés .
2015. november 6., péntek 10:19 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Ezt már megint ki mondta ? A legjobb szűrőanyag a Sera siporax . Elkezdtem külföldi fórumokat is olvasni és elég sokan a bio rio-ra tették a szavazatukat Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 10:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Ne használd ha ha ne szükséges a felszínleszívó . Rendben. Bio rio mehet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Mi értelme ? Zárjál azon a szűrőn egy keveset . Mert a legjobb szűrőanyag? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ezt már megint ki mondta ? A legjobb szűrőanyag a Sera siporax .
2015. november 6., péntek 10:07 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Ne használd ha ha ne szükséges a felszínleszívó . Rendben. Bio rio mehet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Mi értelme ? Zárjál azon a szűrőn egy keveset . Mert a legjobb szűrőanyag? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 9:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Ne használd ha ha ne szükséges a felszínleszívó . Rendben. Bio rio mehet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Mi értelme ? Zárjál azon a szűrőn egy keveset .
2015. november 6., péntek 9:52 |
|
|
Angol
|
premierpark írta: papó írta: Nem értem azt sem minek használod még most is a felszín leszívót . Az is csinál rendesen áramlást . Legalább azt vedd ki . Napi 6szor megy 5 percet időkapcsoloról úgyhogy szerintem az nem oszt nem szoroz. Vagy igen? Mexx2 írta: Furcsa, hogy pont a GA videóját linkeled be mivel ők pont az ellenkezőjét mondták mindig is. Vagy azóta már ők is átálltak a lassú áramlásra?
Mikor vettem náluk az aksit mondták hogy minél nagyobb az áramlat annál jobb. Most már nem azt mondják a twinstar takarításnál is voltak ilyenek Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével " Mikor vettem náluk az aksit mondták hogy minél nagyobb az áramlat annál jobb. Most már nem azt mondják " Gondolom olvasgatják az akvafórumot
|
2015. november 6., péntek 9:47 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Ne használd ha ha ne szükséges a felszínleszívó . Rendben. Bio rio mehet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 9:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Nem értem azt sem minek használod még most is a felszín leszívót . Az is csinál rendesen áramlást . Legalább azt vedd ki . Napi 6szor megy 5 percet időkapcsoloról úgyhogy szerintem az nem oszt nem szoroz. Vagy igen? Mexx2 írta: Furcsa, hogy pont a GA videóját linkeled be mivel ők pont az ellenkezőjét mondták mindig is. Vagy azóta már ők is átálltak a lassú áramlásra?
Mikor vettem náluk az aksit mondták hogy minél nagyobb az áramlat annál jobb. Most már nem azt mondják a twinstar takarításnál is voltak ilyenek Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ne használd ha ha ne szükséges a felszínleszívó .
2015. november 6., péntek 9:44 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Nem értem azt sem minek használod még most is a felszín leszívót . Az is csinál rendesen áramlást . Legalább azt vedd ki . Napi 6szor megy 5 percet időkapcsoloról úgyhogy szerintem az nem oszt nem szoroz. Vagy igen? Mexx2 írta: Furcsa, hogy pont a GA videóját linkeled be mivel ők pont az ellenkezőjét mondták mindig is. Vagy azóta már ők is átálltak a lassú áramlásra?
Mikor vettem náluk az aksit mondták hogy minél nagyobb az áramlat annál jobb. Most már nem azt mondják a twinstar takarításnál is voltak ilyenek Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 9:26 |
|
|