Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Nincs mese , két nap sötétítés kell . Azt hittem már régen túl vagy a problémán . Hétfőn akkor indul a dolog 2nap elég lesz? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével ha nagyon algás akkor három nap . fenébe .. de jó lenne tudni mitől is lett . Nálam a phenthorum okozta. Nálad lehet a stau .. Szerintem a fissidens miatt van. Azon jelent meg legelőször. De már gondoltam rá hogy körbe levágom az algát is és úgy a blackout Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 8., péntek 15:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Nincs mese , két nap sötétítés kell . Azt hittem már régen túl vagy a problémán . Hétfőn akkor indul a dolog 2nap elég lesz? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével ha nagyon algás akkor három nap . fenébe .. de jó lenne tudni mitől is lett . Nálam a phenthorum okozta. Nálad lehet a stau ..
2015. május 8., péntek 15:49 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Nincs mese , két nap sötétítés kell . Azt hittem már régen túl vagy a problémán . Hétfőn akkor indul a dolog 2nap elég lesz? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 8., péntek 15:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nincs mese , két nap sötétítés kell . Azt hittem már régen túl vagy a problémán .
2015. május 8., péntek 15:02 |
|
|
premierpark
|
Sziasztok Egy kis helyzetjelentés. Ez a sok barna nemtudom milyen alga egyre jobban ellep valami nem tetszik neki. Minden nap szedtem le egy kicsit, de már kezdem unni egyelőre más algák nincsenek. Macro tápot ma adagoltam először eddig csak a micro ment bele a rotala a háttérben elbarnult elég rendesen, viszont a tövénél bazi szép élénk zöld levelek jönnek. A hc-ről nem tudok mit mondani sajna semmi változást nem látok rajta, stagnál. Azt hittem egy nap alatt kicsit helyre jön, de nem nagyon veszi a lapot minden jót megkapnak a növények szóval rajtam már nem múlik vasat is adagolok heti egyszer, de nem hinném hogy amiatt jön az alga. Véleményeket illetve tanácsokat szívesen fogadok Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 8., péntek 13:32 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Ezt csak akkor fogjuk megtudni , ha óvatosan leveszed a követ . Holnap vízcserénél megpróbálkozom vele
|
2015. május 4., hétfő 19:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Azt hiszem még kiszedné a Hc t az amano Rendben akkor még várol vele. Izgatja a fantáziámat az a fenti nagy kő a fákon. Lehet szét kellene törnöm 3 darabba és akkor kicsit jobban legózni valami csúcsosabbra. Nem lenne jobb? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ezt csak akkor fogjuk megtudni , ha óvatosan leveszed a követ .
2015. május 4., hétfő 18:32 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Azt hiszem még kiszedné a Hc t az amano Rendben akkor még várol vele. Izgatja a fantáziámat az a fenti nagy kő a fákon. Lehet szét kellene törnöm 3 darabba és akkor kicsit jobban legózni valami csúcsosabbra. Nem lenne jobb? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 4., hétfő 18:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: A nyírást hanyagoljam még? Holnap legyen egy vízcsere? Amanok mikor mehetnek bele?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Még nem gyökeresedtek meg a növényeid , egy hetet legalább várj még a nyírással , Holnap vízcsere . Csendben elmondom , hogy a most indult akváriumomban ugyan ilyen alga van ... Teljesen más növényekkel . De legyőzzük a mocskot Rendben akkor holnap egy vízcsere megy. Amano ügyben mi tévő legyek? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Azt hiszem még kiszedné a Hc t az amano
2015. május 4., hétfő 18:17 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: A nyírást hanyagoljam még? Holnap legyen egy vízcsere? Amanok mikor mehetnek bele?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Még nem gyökeresedtek meg a növényeid , egy hetet legalább várj még a nyírással , Holnap vízcsere . Csendben elmondom , hogy a most indult akváriumomban ugyan ilyen alga van ... Teljesen más növényekkel . De legyőzzük a mocskot Rendben akkor holnap egy vízcsere megy. Amano ügyben mi tévő legyek? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 4., hétfő 18:07 |
|
|