Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Holnap lesz 4hete, hogy indítottam az akváriumot. Mehetnek bele a kakaduk vagy még várjak? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 25., hétfő 8:58 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Na most már szépen ződűl elég gyorsan nő a HC, ezt általában akkor veszem észre ha hazamegyek vidékre és vasárnap mikor visszaérek az albiba akkor már lehet látni, hogy nőt
|
2015. május 21., csütörtök 21:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Na most már szépen ződűl
2015. május 21., csütörtök 13:12 |
|
|
premierpark
|
papó írta: A Ga ban jó a hal mert főleg a Neptunból van és ők karanténoznak , de holnap megkérdezem kinek szállít még a Neptun . rendben azt nagyon megköszönném Molroth írta: A soroksári galapagos is jó szerintem. Nagyon extra halakat nem tartanak, bár van külön sügér szekció, igen bő választékkal, de nem volt még gondom a tőlük vett halakkal. majd benézek ide is akkor egy kép az új amano uraságok egyikéről
|
2015. május 21., csütörtök 12:55 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Uhh .. most vettem észre a halat .
Most vetted ?
Bízzunk benne hogy helyre jön .. baktériumos betegségnek tűnik ..
Nehéz ügy ha kezelned kell . mert a Sera baktopur direkt tabletta lenne az igazi gyógyszer , de azt a növények nagyon nem szeretik . Bízzunk benne , hogy helyre jön magától és nem kell gyógyszer Tegnap vettem az aquafaunában soha többé nem veszek ott semmit. Eddig 3 szor vettem náluk halat. Egy se maradt meg. Ja és kettőt vettem. A másik öngyilkos lett éjjel. A Ga ban jó a hal mert főleg a Neptunból van és ők karanténoznak , de holnap megkérdezem kinek szállít még a Neptun . A soroksári galapagos is jó szerintem. Nagyon extra halakat nem tartanak, bár van külön sügér szekció, igen bő választékkal, de nem volt még gondom a tőlük vett halakkal.
2015. május 20., szerda 20:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Uhh .. most vettem észre a halat .
Most vetted ?
Nehéz ügy ha kezelned kell . mert a Sera baktopur direkt tabletta lenne az igazi gyógyszer , de azt a növények nagyon nem szeretik . Bízzunk benne , hogy helyre jön magától és nem kell gyógyszer Tegnap vettem az aquafaunában soha többé nem veszek ott semmit. Eddig 3 szor vettem náluk halat. Egy se maradt meg. Ja és kettőt vettem. A másik öngyilkos lett éjjel. A Ga ban jó a hal mert főleg a Neptunból van és ők karanténoznak , de holnap megkérdezem kinek szállít még a Neptun .
2015. május 20., szerda 20:06 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Uhh .. most vettem észre a halat .
Most vetted ?
Nehéz ügy ha kezelned kell . mert a Sera baktopur direkt tabletta lenne az igazi gyógyszer , de azt a növények nagyon nem szeretik . Bízzunk benne , hogy helyre jön magától és nem kell gyógyszer Tegnap vettem az aquafaunában soha többé nem veszek ott semmit. Eddig 3 szor vettem náluk halat. Egy se maradt meg. Ja és kettőt vettem. A másik öngyilkos lett éjjel.
|
2015. május 20., szerda 20:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: A stau ilyen nehezen indul meg . Nem lesz semmi gond . Ne feledd egy lassú növekedésű növényről van szó , nem olyan mint a HC Rendben az algás részt lenyisszantsam? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ha úgy látod menthetetlen , akkor nyugodtan , Rendben az otoval mi a helyzet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Uhh .. most vettem észre a halat . Most vetted ? Bízzunk benne hogy helyre jön .. baktériumos betegségnek tűnik .. Nehéz ügy ha kezelned kell . mert a Sera baktopur direkt tabletta lenne az igazi gyógyszer , de azt a növények nagyon nem szeretik . Bízzunk benne , hogy helyre jön magától és nem kell gyógyszer
2015. május 20., szerda 18:14 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: A stau ilyen nehezen indul meg . Nem lesz semmi gond . Ne feledd egy lassú növekedésű növényről van szó , nem olyan mint a HC Rendben az algás részt lenyisszantsam? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ha úgy látod menthetetlen , akkor nyugodtan , Rendben az otoval mi a helyzet? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. május 20., szerda 17:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: A stau ilyen nehezen indul meg . Nem lesz semmi gond . Ne feledd egy lassú növekedésű növényről van szó , nem olyan mint a HC Rendben az algás részt lenyisszantsam? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Ha úgy látod menthetetlen , akkor nyugodtan ,
2015. május 20., szerda 17:55 |
|
|