Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
a Plattiknak nem baj ha nem adok enni ugye? ha éhesek egyenek algát
|
2015. május 29., péntek 19:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Tegnap szépen elmentem és vettem 4 darab ecsetfarkú platti-t. Megnyírtam a növényeket amennyire tudtam, úgy, hogy az algás rész eltűnjön, de a fáról még így sem sikerült leszedni, egyszerűen lehetetlen most vasárnapig várok hogy mi lesz és ha nem jön rendbe akkor blackout. a kakadukat mikor rakjam bele? Ha nem jön rendbe akkor inkább küldök algaírtó port . Egyszer meg kell tőle szabadulni , utána már nem lesz gondod.
2015. május 28., csütörtök 13:54 |
|
|
premierpark
|
Tegnap szépen elmentem és vettem 4 darab ecsetfarkú platti-t. Megnyírtam a növényeket amennyire tudtam, úgy, hogy az algás rész eltűnjön, de a fáról még így sem sikerült leszedni, egyszerűen lehetetlen most vasárnapig várok hogy mi lesz és ha nem jön rendbe akkor blackout. a kakadukat mikor rakjam bele?
|
2015. május 28., csütörtök 12:30 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: @papó melyik hal szereti a legjobban a Rizoclonium-ot? Holnap vennék párat legelni Ami Nálad szóba jöhet az a platti leginkább . Black molly esetleg?
|
2015. május 26., kedd 20:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: @papó melyik hal szereti a legjobban a Rizoclonium-ot? Holnap vennék párat legelni Ami Nálad szóba jöhet az a platti leginkább .
2015. május 26., kedd 19:46 |
|
|
premierpark
|
@papó melyik hal szereti a legjobban a Rizoclonium-ot? Holnap vennék párat legelni
|
2015. május 26., kedd 19:00 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Nem kell széjjelszedni . Le lehet gyűrni egy kis munkával. rendben akkor az lesz a heti program hogy szépen manuálisan olló+csipesz segítségével megpróbálom szépen leszedni mindenhonnan. utána tolok egy bazi nagy vízcserét. meg tele pakolom starterrel a vizet és meglátjuk mi lesz a hétvégéig ez így rendben van? Nagyon jól hangzik a terved . Ha nem múlna el akkor postázok egy kis csodaszert . Rendben köszönöm azért igyekszem
|
2015. május 25., hétfő 18:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Nem kell széjjelszedni . Le lehet gyűrni egy kis munkával. rendben akkor az lesz a heti program hogy szépen manuálisan olló+csipesz segítségével megpróbálom szépen leszedni mindenhonnan. utána tolok egy bazi nagy vízcserét. meg tele pakolom starterrel a vizet és meglátjuk mi lesz a hétvégéig ez így rendben van? Nagyon jól hangzik a terved . Ha nem múlna el akkor postázok egy kis csodaszert .
2015. május 25., hétfő 18:48 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Nem kell széjjelszedni . Le lehet gyűrni egy kis munkával. rendben akkor az lesz a heti program hogy szépen manuálisan olló+csipesz segítségével megpróbálom szépen leszedni mindenhonnan. utána tolok egy bazi nagy vízcserét. meg tele pakolom starterrel a vizet és meglátjuk mi lesz a hétvégéig ez így rendben van?
|
2015. május 25., hétfő 18:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Rhizoclonium- nak vélem . Ahányszor már előjött nálad . Hihetetlen . Ilyen gyakorisággal csak erősen elpiszkolódott talajnál szokott előfordulni. Nem is merem leírni , hogy a legjobb ellenszer az elsötétítés. No meg a halak is szeretik . nem lehet a túlzott vas szint az oka? esetleg a kevés vízcsere? a kakaduk gondolom nem szeretik Vastól inkább másfajta algák jönnek , de természetesen nem tar semeddig egy hétre legalább nem adagolni a vasat . A kevés vízcsere sajnos okozhatja , hiszen a bomlásterméket nem távolítod el az akváriumból. akkor az lesz a hunyó. heti 1 vízcsere volt csak. szerintem tuti az a gond. esetleg a sok ammónia nem lehet hunyó? péntekig próbálom legyűrni. ha nem megy akkor blackout már megint. remélem nem a kimosott amazónia a ludas, mert nem szívesen szedném szét az egészet. Nem kell széjjelszedni . Le lehet gyűrni egy kis munkával.
2015. május 25., hétfő 18:45 |
|
|