|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:46
|
Szerző |
Üzenet |
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: Tulajdonképpen jó lenne , de van olyan makacs alga amit nem tudunk vele kiírtani , mert már a növényeknek is ártana a megfelelő adag . Remek akkor várom Egy valamit nem tudok most viszont. Cseréljek ma vizet az akksiba, hogy a ramiknak frisebb legyen? Azt hiszem szerdán este volt csere szeretném ha jól éreznék magukat. csak lehet egy nap ennyi vízváltozás megviselné őket
|
2015. május 30., szombat 19:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: papó írta: Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak . Igen, ezt láttam nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt Egy hét és elfelejted ezt a fajta gondot meglátod ... Remélem Minden algára jó az a por? Tulajdonképpen jó lenne , de van olyan makacs alga amit nem tudunk vele kiírtani , mert már a növényeknek is ártana a megfelelő adag .
2015. május 30., szombat 19:09 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: papó írta: Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak . Igen, ezt láttam nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt Egy hét és elfelejted ezt a fajta gondot meglátod ... Remélem Minden algára jó az a por?
|
2015. május 30., szombat 18:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak . Igen, ezt láttam nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt Egy hét és elfelejted ezt a fajta gondot meglátod ...
2015. május 30., szombat 18:40 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak . Igen, ezt láttam nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt
|
2015. május 30., szombat 18:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: Tuti pár a vörösebb hasú a kisasszony . Remek egyébként, hogy ezek mennyivel aranyosabbak mint kakadu barátaik. Még csak most veszem észre, hogy mennyire tudatlan vagyok halak tekintetében hihetetlen, hogy nem őket választottam először is Bár tudom, hogy ilyenkor nem szabad kaját adni, azért dobtam be egy kis lemezes tápot nekik kíváncsi voltam, hogy esznek-e, de úgy tűnik minden rendben ha megjön az igazi színük akkor dobok fel róluk képet Ők nem fognak algát legelni ugye? gondolom nem mert ragadozó halak Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak .
2015. május 30., szombat 17:37 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Tuti pár a vörösebb hasú a kisasszony . Remek egyébként, hogy ezek mennyivel aranyosabbak mint kakadu barátaik. Még csak most veszem észre, hogy mennyire tudatlan vagyok halak tekintetében hihetetlen, hogy nem őket választottam először is Bár tudom, hogy ilyenkor nem szabad kaját adni, azért dobtam be egy kis lemezes tápot nekik kíváncsi voltam, hogy esznek-e, de úgy tűnik minden rendben ha megjön az igazi színük akkor dobok fel róluk képet Ők nem fognak algát legelni ugye? gondolom nem mert ragadozó halak
|
2015. május 30., szombat 17:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Sziasztok, megint én vagyok sajnos a kakadukkal le kellett, hogy álljak mert minden élőlényt csesztettek az akváriumban illetve mindig kiugrottak a hímek az akváriumból mert annyira agresszív volt a nőstény. még eladó soron vannak, de az akváriumba vissza már nem kerülnek. Helyettük jött ramirezi. Méghozzá a gold színárnyalat. Bementem a boltba és amikor megláttam, tudtam, hogy ők kellenek nekem. Bár a képen kicsit fakó színük van, mert most raktam be őket, de a boltban gyönyörűek voltak. Már csak egy hozzáértő szeme kellene, hogy tényleg egy nőstény és egy hím van, nem vertek-e át. Mert nem nagyon értek hozzá. Raktam fel jó minőségű képeket, remélem el tudjátok dönteni róla. Az algáért meg bocsi, már ügyködünk rajta Papóval. A kettő egymás mellett:külön-külön : kb fél órája raktam be őket, ma nem lesz co2, és holnapra is mérsékelem nekik kicsit, hogy ne legyen túlságosan sok. A twinstasr "köd"-től meg menekülnek, mintha nem is tudom mi lenne Tuti pár a vörösebb hasú a kisasszony .
2015. május 30., szombat 16:48 |
|
|
premierpark
|
Sziasztok, megint én vagyok sajnos a kakadukkal le kellett, hogy álljak mert minden élőlényt csesztettek az akváriumban illetve mindig kiugrottak a hímek az akváriumból mert annyira agresszív volt a nőstény. még eladó soron vannak, de az akváriumba vissza már nem kerülnek. Helyettük jött ramirezi. Méghozzá a gold színárnyalat. Bementem a boltba és amikor megláttam, tudtam, hogy ők kellenek nekem. Bár a képen kicsit fakó színük van, mert most raktam be őket, de a boltban gyönyörűek voltak. Már csak egy hozzáértő szeme kellene, hogy tényleg egy nőstény és egy hím van, nem vertek-e át. Mert nem nagyon értek hozzá. Raktam fel jó minőségű képeket, remélem el tudjátok dönteni róla. Az algáért meg bocsi, már ügyködünk rajta Papóval. A kettő egymás mellett:külön-külön : kb fél órája raktam be őket, ma nem lesz co2, és holnapra is mérsékelem nekik kicsit, hogy ne legyen túlságosan sok. A twinstasr "köd"-től meg menekülnek, mintha nem is tudom mi lenne
|
2015. május 30., szombat 16:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: a Plattiknak nem baj ha nem adok enni ugye? ha éhesek egyenek algát Egy picit azért adjál nekik , de csak picit ..
2015. május 29., péntek 20:07 |
|
|