Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:46

Hozzászólás a témához  [ 206 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő
 Sínai-hegy 
Szerző Üzenet

papó írta:
Tulajdonképpen jó lenne , de van olyan makacs alga amit nem tudunk vele kiírtani , mert már a növényeknek is ártana a megfelelő adag .

Remek :) akkor várom ;)
Egy valamit nem tudok most viszont. Cseréljek ma vizet az akksiba, hogy a ramiknak frisebb legyen? Azt hiszem szerdán este volt csere :) szeretném ha jól éreznék magukat. csak lehet egy nap ennyi vízváltozás megviselné őket

2015. május 30., szombat 19:11
Adminisztrátor

premierpark írta:
papó írta:
premierpark írta:
papó írta:
Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak .

Igen, ezt láttam :D nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk :)

Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt

Egy hét és elfelejted ezt a fajta gondot meglátod ...

Remélem :)
Minden algára jó az a por? :)

Tulajdonképpen jó lenne , de van olyan makacs alga amit nem tudunk vele kiírtani , mert már a növényeknek is ártana a megfelelő adag .

2015. május 30., szombat 19:09

papó írta:
premierpark írta:
papó írta:
Nem fognak algát enni valóban , de száraz és fagyasztott kaját is szívesen elfogyasztanak .

Igen, ezt láttam :D nagyon durván rámennek a kajára. Gondolom nem voltak agyon etetve a boltban, de nem is az a dolguk :)

Egyébként lassan nem is a szoba dísze ez az akvárium hanem lassan szégyellnivaló. Komolyan ilyen csúnya még sosem volt

Remélem :)
Minden algára jó az a por? :)

2015. május 30., szombat 18:41
Adminisztrátor

premierpark írta:
papó írta:

2015. május 30., szombat 18:40

papó írta:

2015. május 30., szombat 18:26
Adminisztrátor

premierpark írta:
papó írta:
Tuti pár a vörösebb hasú a kisasszony .

Remek 8-) 8-)
egyébként, hogy ezek mennyivel aranyosabbak mint kakadu barátaik. Még csak most veszem észre, hogy mennyire tudatlan vagyok halak tekintetében :) hihetetlen, hogy nem őket választottam először is :)
Bár tudom, hogy ilyenkor nem szabad kaját adni, azért dobtam be egy kis lemezes tápot nekik :) kíváncsi voltam, hogy esznek-e, de úgy tűnik minden rendben :) ha megjön az igazi színük akkor dobok fel róluk képet :)

Ők nem fognak algát legelni ugye? :D gondolom nem mert ragadozó halak :)

2015. május 30., szombat 17:37

papó írta:

Remek 8-) 8-)
egyébként, hogy ezek mennyivel aranyosabbak mint kakadu barátaik. Még csak most veszem észre, hogy mennyire tudatlan vagyok halak tekintetében :) hihetetlen, hogy nem őket választottam először is :)
Bár tudom, hogy ilyenkor nem szabad kaját adni, azért dobtam be egy kis lemezes tápot nekik :) kíváncsi voltam, hogy esznek-e, de úgy tűnik minden rendben :) ha megjön az igazi színük akkor dobok fel róluk képet :)

Ők nem fognak algát legelni ugye? :D gondolom nem mert ragadozó halak :)

2015. május 30., szombat 17:06
Adminisztrátor

premierpark írta:
Sziasztok,
megint én vagyok :) sajnos a kakadukkal le kellett, hogy álljak mert minden élőlényt csesztettek az akváriumban illetve mindig kiugrottak a hímek az akváriumból mert annyira agresszív volt a nőstény.
még eladó soron vannak, de az akváriumba vissza már nem kerülnek.

Helyettük jött ramirezi. Méghozzá a gold színárnyalat. Bementem a boltba és amikor megláttam, tudtam, hogy ők kellenek nekem. Bár a képen kicsit fakó színük van, mert most raktam be őket, de a boltban gyönyörűek voltak.
Már csak egy hozzáértő szeme kellene, hogy tényleg egy nőstény és egy hím van, nem vertek-e át. Mert nem nagyon értek hozzá. Raktam fel jó minőségű képeket, remélem el tudjátok dönteni róla. Az algáért meg bocsi, már ügyködünk rajta Papóval.

A kettő egymás mellett:

Kép

Kép

külön-külön :
Kép
Kép

kb fél órája raktam be őket, ma nem lesz co2, és holnapra is mérsékelem nekik kicsit, hogy ne legyen túlságosan sok. A twinstasr "köd"-től meg menekülnek, mintha nem is tudom mi lenne :D

2015. május 30., szombat 16:48

Sziasztok,
megint én vagyok :) sajnos a kakadukkal le kellett, hogy álljak mert minden élőlényt csesztettek az akváriumban illetve mindig kiugrottak a hímek az akváriumból mert annyira agresszív volt a nőstény.
még eladó soron vannak, de az akváriumba vissza már nem kerülnek.

Helyettük jött ramirezi. Méghozzá a gold színárnyalat. Bementem a boltba és amikor megláttam, tudtam, hogy ők kellenek nekem. Bár a képen kicsit fakó színük van, mert most raktam be őket, de a boltban gyönyörűek voltak.
Már csak egy hozzáértő szeme kellene, hogy tényleg egy nőstény és egy hím van, nem vertek-e át. Mert nem nagyon értek hozzá. Raktam fel jó minőségű képeket, remélem el tudjátok dönteni róla. Az algáért meg bocsi, már ügyködünk rajta Papóval.

A kettő egymás mellett:

Kép

Kép

külön-külön :
Kép
Kép

kb fél órája raktam be őket, ma nem lesz co2, és holnapra is mérsékelem nekik kicsit, hogy ne legyen túlságosan sok. A twinstasr "köd"-től meg menekülnek, mintha nem is tudom mi lenne :D

2015. május 30., szombat 16:31
Adminisztrátor

premierpark írta:
a Plattiknak nem baj ha nem adok enni ugye? ha éhesek egyenek algát :D

Egy picit azért adjál nekik , de csak picit ..

2015. május 29., péntek 20:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 206 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő