|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 8:37
|
Szerző |
Üzenet |
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Azért ehhez rendesen hanyagolni kellett az akváriumot Mindenesetre nálam a citrom díj győztese vagy! Na jó, csak ugratlak ám. Friss fa sokszor okoz staghornt, ilyet már hallottam én is, sőőőt... volt olyan indításom (a legelső) ahol friss volt a red moor, és bizony mindenhol staghorn volt. Szét is kellett szednem akkor az akváriumot.
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. június 8., hétfő 19:28 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Rakok minden nap egyébként az üvegről is lement az alga
|
2015. június 8., hétfő 18:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: papó írta: Most mondja Béci , hogy egy fától neki már volt ilyen algája . Minden esetre ez számomra akkor is egyedi . Remélem nem fog visszajönni. Jó lenne ha szép maradna kicsit Ha visszajön , most lesz ellenszered ......, de várjuk meg hogyan alakul . Hétvégéig akár minden nap érdemes lenne egy képet mutatnod.
2015. június 8., hétfő 18:11 |
|
|
premierpark
|
papó írta: Most mondja Béci , hogy egy fától neki már volt ilyen algája . Minden esetre ez számomra akkor is egyedi . Remélem nem fog visszajönni. Jó lenne ha szép maradna kicsit
|
2015. június 8., hétfő 18:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Most mondja Béci , hogy egy fától neki már volt ilyen algája . Minden esetre ez számomra akkor is egyedi .
2015. június 8., hétfő 18:04 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: Sziasztok, na egy kis helyzetjelentés: Azért nem nagyon írtam, mert most nem büszkeség az akvárium, hanem szégyellnivaló inkább. ilyen állapot uralkodott tegnap este, de Papó küldött nekem egy "szert" ami reméljük segít. tegnap be is szórtam, mára kicsit mintha kifehéredett volna az alga. Neki is estem csipesszel de fél óra után meguntam. Ez a mai kép: nem akarom elszólni magam, de mintha kezdené megadni magát. Kopp-kopp. Egyébként már most 26 fokos a víz, úgyhogy már kezdek aggódni mi lesz ha durvább melegek lesznek. Ez még nem vészes ugye? Igen egy nap után is jól láthatóan elpusztult a "nyavalya " fele. őszíntén szólva ilyet még nem láttam Profin szórtam bele biztos azért
|
2015. június 8., hétfő 17:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Sziasztok, na egy kis helyzetjelentés: Azért nem nagyon írtam, mert most nem büszkeség az akvárium, hanem szégyellnivaló inkább. ilyen állapot uralkodott tegnap este, de Papó küldött nekem egy "szert" ami reméljük segít. tegnap be is szórtam, mára kicsit mintha kifehéredett volna az alga. Neki is estem csipesszel de fél óra után meguntam. Ez a mai kép: nem akarom elszólni magam, de mintha kezdené megadni magát. Kopp-kopp. Egyébként már most 26 fokos a víz, úgyhogy már kezdek aggódni mi lesz ha durvább melegek lesznek. Ez még nem vészes ugye? Igen egy nap után is jól láthatóan elpusztult a "nyavalya " fele. őszíntén szólva ilyet még nem láttam
2015. június 8., hétfő 17:43 |
|
|
premierpark
|
Sziasztok, na egy kis helyzetjelentés: Azért nem nagyon írtam, mert most nem büszkeség az akvárium, hanem szégyellnivaló inkább. ilyen állapot uralkodott tegnap este, de Papó küldött nekem egy "szert" ami reméljük segít. tegnap be is szórtam, mára kicsit mintha kifehéredett volna az alga. Neki is estem csipesszel de fél óra után meguntam. Ez a mai kép: nem akarom elszólni magam, de mintha kezdené megadni magát. Kopp-kopp. Egyébként már most 26 fokos a víz, úgyhogy már kezdek aggódni mi lesz ha durvább melegek lesznek. Ez még nem vészes ugye?
|
2015. június 8., hétfő 17:22 |
|
|
premierpark
|
dexkill írta: Biztos, hogy rizo? Szürke... az meg barna. Nem lehet staghorn?! Valami kevésbé elágazó változat. Hasonló van nekem is az egyik halasban, de tutira nem rizo.
Más: szeretném egyszer megmérni igazi mérési módszerrel azt a vizet, amit gyári visszasózóval 140 ppm-re visszasóznak. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi benne a Ca, Mg-ion, és mennyi a tényleges vízkeménység német keménységi fokban... Nem tudom hogy pontosan milyen alga. Inkább ilyen zöldes szürke. Banának nem mondanám semmiképp.
|
2015. május 30., szombat 20:10 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Biztos, hogy rizo? Szürke... az meg barna. Nem lehet staghorn?! Valami kevésbé elágazó változat. Hasonló van nekem is az egyik halasban, de tutira nem rizo.
Más: szeretném egyszer megmérni igazi mérési módszerrel azt a vizet, amit gyári visszasózóval 140 ppm-re visszasóznak. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi benne a Ca, Mg-ion, és mennyi a tényleges vízkeménység német keménységi fokban...
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. május 30., szombat 20:04 |
|
|