Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Egyébként szerintem ez olyan mint a twinstar... Egy már létező dologra (ózon) kitaláltak valamit jó drágán hogy el lehessen adni...
Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. november 6., péntek 13:22 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: premierpark írta: Selena írta: JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Az aktivszén is kémiai tisztító...töredék áron... Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Láttál már purigennel szűrt akváriumot? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Igen...láttad már az én aksimat? Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Valaki tudja még hogy melyik topikban vagyunk???
|
2015. november 6., péntek 13:21 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
premierpark írta: Selena írta: JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Az aktivszén is kémiai tisztító...töredék áron... Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Láttál már purigennel szűrt akváriumot? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Igen...láttad már az én aksimat? Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. november 6., péntek 13:19 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Selena írta: JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Az aktivszén is kémiai tisztító...töredék áron... Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Láttál már purigennel szűrt akváriumot? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 13:16 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Az aktivszén is kémiai tisztító...töredék áron... Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk Tényleg jó szűrő anyag mindkettő, van egy sügeres aksim nagy eheim Classic alatta csurig szénnel és sipuval, fél évente a tisztesség kedvéért ránézek de nincs gond vele viszont a tuskó színét nem szedte folyamatosan a vízből így jött a puri és bevált, árban se drága 100 ml tacsi épp elég.
|
2015. november 6., péntek 13:16 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Az aktivszén is kémiai tisztító...töredék áron... Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. november 6., péntek 13:02 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
JANNUS333 írta: A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca.. Igen ez a harc, de egyik oldalon sem állok. Mindenki a sajátját nyomatja de ez érthető is full mást írtok ebben a fórumban és mást mondanak a másikban is meg kell tanulni mindkettőre odafigyelni és akkor lesz jó illetve itt van nekünk papó is aki profi Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2015. november 6., péntek 12:55 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
A puri az puri tényleg láttam különbséget, kémai tisztító u.bár. A többit nem kommentálom, tudod ez a nagy kelet- nyugat harca..
|
2015. november 6., péntek 12:52 |
|
|
Selena
|
Hát atolvastam a hozzaszolasokat...nálam a standard eheim cucc van a szűrőben plusz egy kis aktivszén szurozsakban és a viz kristálytiszta az értékek is megfelelőek Mivel tud többet egy ilyen bio Rio vagy purigen sokszoros áron mint egy eheim Substrat? Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. november 6., péntek 12:48 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
premierpark írta: Molroth írta: Azért jobb a bio rio, mert gyárilag tartalmaz bacikat, meg talán máshogy befolyásolja a ph-t... De rohadt drága. Nekem is megfelel teljesen a trop, már egy ideje használom, semmi bajom a szemcsemérettel. Egy kérdés: miért a tropot raktad alulra??
Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Annó ezt az instrukciót kaptam a tropicalfish-től. Miért? Hogyan kellene? Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Én úgy raknám, hogy legalul mechanikai, rajta szivacs, biológiai, a tetején pedig perlon és végül a purigen. Így könnyebb havonta perlont cserélni. Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. november 6., péntek 11:37 |
|
|