Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Csatlakozom az előttem szólókhoz... Nagyon jó lett!! Jól összekomponált kis néznivalót hoztál össze... Köszönjük, hogy megosztottad velünk...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. szeptember 11., kedd 13:11 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
SlyChocolate írta: papó írta: Nagyon jó a videó ! Nem láttam , hogy bárki is készített volna hasonlót. Ja-ja nagyon ötletesen összemontázsolta a fotókat. Kár, hogy az uccsó kép olyan hamar eltűnik. Nincs idő gyönyörködnünk a kész műben. Legközelebb ígérem, hogy hagyok majd több időt a végén.
|
2012. szeptember 11., kedd 8:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nagyon jó a videó ! Nem láttam , hogy bárki is készített volna hasonlót. Ja-ja nagyon ötletesen összemontázsolta a fotókat. Kár, hogy az uccsó kép olyan hamar eltűnik. Nincs idő gyönyörködnünk a kész műben.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. szeptember 10., hétfő 19:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A szellemi terméket nem szabad lebecsülni . Meg is kellett azt a videót tervezni.
2012. szeptember 10., hétfő 19:49 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Mexx2 írta: Szuper videó. De melyikbe fektettél több időt a videóba vagy az akvárium berendezésébe? Nem kérdés... A videót összedobtam 2-3 perc alatt. papó írta: Nagyon jó a videó ! Nem láttam , hogy bárki is készített volna hasonlót. Köszi! Az volt a cél, hogy látszódjon a menete. Igaz csaltam kicsit, mert előtte 1 napig legóztam a hardscape-el. Azért így is látszik, hogy elég sokat szórakoztam vele, mire elértem a korábbi állapotot.
|
2012. szeptember 10., hétfő 19:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jó a videó ! Nem láttam , hogy bárki is készített volna hasonlót.
2012. szeptember 10., hétfő 19:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szuper videó. De melyikbe fektettél több időt a videóba vagy az akvárium berendezésébe?
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 10., hétfő 19:06 |
|
|
Ramen
|
bevi írta: Az előző akváriumod is szép volt, így már azt elkönyvelhettük, hogy ez is tuti lesz!!! Első pillantásra a kövek furának látszottak /van hegyes és van legömbölyödött/és ezek keveredése volt érdekes számomra... Bár a természetben is van úgy, hogy egy-egy sziklaorom hegyes és van letöredezett... Az Írországi feeling nekem is átjön.... Köszi Bevi! Az eredeti elképzelés teljesen más volt. Aztán, ahogy rendezgettem a köveket ez sikeredett belőle. A kövek tényleg eltérőek, de engem nem zavarnak, remélem mást se fognak. SlyChocolate írta: Na most úgy érzem leesett az állam. Ezer GARTULA, BRUTÁL az akva. Nagyon jó a kövek lerendezése a növények is passzolnak hozzá. Ez a víz!!! Ez a tisztaság!!! Most inkább nem írok semmit csak gyönyörködöm a képekben... Neked is nagyon szépen köszönöm Sly! Nekem öröm, hogy olyan akit sikerült összedobnom ami másnak is tetszik! Ez a nagy tisztaság még annak is köszönhető, hogy most startolt az aki nem olyan rég. De remélem ilyen is marad. Készült egy videó is a berendezéskor; íme: http://www.flickr.com/photos/ramen1210/7886720404/
|
2012. szeptember 10., hétfő 18:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na most úgy érzem leesett az állam. Ezer GARTULA, BRUTÁL az akva. Nagyon jó a kövek lerendezése a növények is passzolnak hozzá. Ez a víz!!! Ez a tisztaság!!! Most inkább nem írok semmit csak gyönyörködöm a képekben...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. szeptember 10., hétfő 9:13 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. szeptember 10., hétfő 9:06 |
|