|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:48
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: papó írta: Benne van a szűrő Zoi . Semmi nincs kivéve az akváriumból . Azt látom, csak arra voltam kíváncsi, hogy a nagy felépítmény nem akadályozza-e az áramlást. Ha jól látom, akkor nincs teljesen a hátfalig építve a szikla, és mögötte áramlik a víz. Egy kezdetleges ábrán berajzoltam, hogy mire gondolok: A kérdésem leginkább arra irányult, hogy a sziklák előtt, és mögött megvan-e a szükséges áramlás (bár a növényeken látszik, hogy jól érzik magukat, és nálad ez alap). Szívesen megnéznék egy képet oldalról, vagy hátulról, hogy hogyan is építetted fel, mivel hasonlóban gondolkodom, csak az a terv, hogy elöl lenne a magasabb kő, és hátra lenne egyre alacsonyabb. Oké megmutatom a két oldalát is . Bár ami nincs szem előtt az inkább növénynevelde
2016. február 5., péntek 8:45 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Benne van a szűrő Zoi . Semmi nincs kivéve az akváriumból . Azt látom, csak arra voltam kíváncsi, hogy a nagy felépítmény nem akadályozza-e az áramlást. Ha jól látom, akkor nincs teljesen a hátfalig építve a szikla, és mögötte áramlik a víz. Egy kezdetleges ábrán berajzoltam, hogy mire gondolok: A kérdésem leginkább arra irányult, hogy a sziklák előtt, és mögött megvan-e a szükséges áramlás (bár a növényeken látszik, hogy jól érzik magukat, és nálad ez alap). Szívesen megnéznék egy képet oldalról, vagy hátulról, hogy hogyan is építetted fel, mivel hasonlóban gondolkodom, csak az a terv, hogy elöl lenne a magasabb kő, és hátra lenne egyre alacsonyabb.
|
2016. február 5., péntek 8:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Nagyon pöpec! Áramlást hogy oldjátok meg? Nincs algásodás a magas kövek miatt? Hasonló felépítményen töröm a fejem, de felmerült bennem, hogy az áramlást jelentősen akadályozza az ilyesmi Benne van a szűrő Zoi . Semmi nincs kivéve az akváriumból .
2016. február 4., csütörtök 15:54 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon pöpec! Áramlást hogy oldjátok meg? Nincs algásodás a magas kövek miatt? Hasonló felépítményen töröm a fejem, de felmerült bennem, hogy az áramlást jelentősen akadályozza az ilyesmi
|
2016. február 4., csütörtök 15:00 |
|
|
moltib
Csatlakozott: 2015. december 21., hétfő 13:40 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Biatorbágy
|
Ez valami gyönyörű!
|
2016. február 4., csütörtök 12:02 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
jack írta: papó írta: Az üzlet előterében .. A héten még bekerül egy -két fa és jöhetnek a fotók . Szombaton meglesem míg el nem bontod , ahogy ismerlek . Szeretem ezt a képet, látványt...főleg élőben...számomra mindig azt jelenti hogy megérkeztem a " nyugalom oázisába"
|
2016. február 4., csütörtök 8:50 |
|
|
jack
|
papó írta: Az üzlet előterében .. A héten még bekerül egy -két fa és jöhetnek a fotók . Szombaton meglesem míg el nem bontod , ahogy ismerlek .
|
2016. február 3., szerda 23:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Az üzlet előterében .. A héten még bekerül egy -két fa és jöhetnek a fotók .
2016. február 3., szerda 21:38 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: Pazar mint mindig! Nem is keresem a szavakat rá...a legjobban a kis párkányok tetszenek...ott elől.. az ug környéken... lehet jol mutatna egy esetleg középen is... Nekem is azok tetszenek,írtam is kicsivel hátrébb csak szirtnek neveztem el , nagy mélységet és természetességet ad a berendezésnek. Nagyon tetszik!
|
2016. január 30., szombat 22:23 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Ez valami fenomenális !
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el
2016. január 30., szombat 21:53 |
|
|