Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem hagyott nyugodni ez az akvárium sem,valahonnan ismerős volt nekem ez a hegyvidék amit leképeztél.Kínában van egy tartomány guangxi zhuang autonom region név alatt találtam rá,és eléggé hasonlatos hegyek vannak ott. Viszont a hegy környéki növények elviszik kissé az összképét az egésznek szerintem,egy kissé nagynak tűnik oda,ha a fent említett helyet veszem alapul. Ezt leszámítva meg tudom érteni a vevőket illetve téged is mert valóban egy elég szép akváriumot építettél ! Gratulálok
|
2016. augusztus 5., péntek 21:46 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Értem én...meg látom.. Nincs itt semmi gond csak úgy nekem jobban tetszet...
|
2016. augusztus 5., péntek 18:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: papó írta: Hoztam egy képet a mostani állapotról . Még mindig zavaró az UG az előtérben a fotózásnál . Egy kis változtatás és lassan készen is lesz . A monitorom...na az kíván egy kis updatet.. Nekem valahogy akkor is jobban adta így ahogy ezen a képen a párkánnyal.... (Kisdobozom matrixot....ne a 10kg-ost vágd hozzám ) De könyörgöm .. ez egy októberi kép .. Késő őszi . Most meg nyár van Nem látni a növényeken ?
2016. augusztus 5., péntek 17:57 |
|
|
rigoszabi
Csatlakozott: 2015. szeptember 10., csütörtök 19:53 Hozzászólások: 112
|
Volt szerencsém élöben megnézni nem olyan régen, gyönyörü akvárium, jó elidözni elötte. Papó, esetleg csináljatok egy kis videót róla ahol kicsit körbejárjátok, mert sokkal hatásosabb élöben az egész. Nekem a kép is tetszik, mégis egy pozitív sokk volt az élö kép. Pl. ha valaki - ahogy én sem - nem idözik el a technikai paramétereken, akkor nehéz elképzelni, hogy az akvárium mélysége hosszabb oldal, mint ami szemböl látszik, azaz a szélesség.
A mélység, maga a völgy sokkal jobban kirajzolódik egy 3d-s képen (azaz élöben, vagy akár egy videón.) Aki teheti, nézzen be megnézni! A Jurassic Park jelenetei ugorhatnak be a scape-röl.
|
2016. augusztus 5., péntek 17:09 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: Hoztam egy képet a mostani állapotról . Még mindig zavaró az UG az előtérben a fotózásnál . Egy kis változtatás és lassan készen is lesz . A monitorom...na az kíván egy kis updatet.. Nekem valahogy akkor is jobban adta így ahogy ezen a képen a párkánnyal.... (Kisdobozom matrixot....ne a 10kg-ost vágd hozzám )
|
2016. augusztus 5., péntek 15:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köszi mindenkinek a gratulációkért .
2016. augusztus 5., péntek 14:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: Megérkezett hozzám is a postás . Nem vagyok maradéktalanul boldog . De nem is vagyok csalódott , mert a vevőinknek nagyon tetszik és én is szeretem . Elég nagy meló van benne , mert az Ug vel nem egyszerű együtt nevelni a mohaféléket . Nos 471 . Itt is gratula Papó... Lehet megdobálsz Mátrixal ha találkozunk....de tudod..amikor mutattad a képet kb 1 hónapja...nekem akkor is...valahogy nem adta...nem adta azt a hatalmas teret és részletességet...nem a kép minősége..hanem valahogy "kicsinek" látszik. Tudom beszéltük hogy nehezen fotózható... Minden esetre gratula a helyezésért...nagy meló volt ezzel az akival...előrébb is végezhetett volna mindezek melett... Nem adta .... nem adta ... mert rossz a monitorod Viccet félretéve .. köszönöm a kritikát , mégis arra kérlek , hogy szánj rá egy kis időd és nézegesd egy kicsit . Ezt másképpen nem lehet megépíteni .. talán ha valamilyen hátteret tettem volna az akvárium mögé . Azt meg én nem akartam ..
2016. augusztus 5., péntek 14:01 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Csodálatos, gratulálok!
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. augusztus 5., péntek 13:34 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: Megérkezett hozzám is a postás . Nem vagyok maradéktalanul boldog . De nem is vagyok csalódott , mert a vevőinknek nagyon tetszik és én is szeretem . Elég nagy meló van benne , mert az Ug vel nem egyszerű együtt nevelni a mohaféléket . Nos 471 . Itt is gratula Papó... Lehet megdobálsz Mátrixal ha találkozunk....de tudod..amikor mutattad a képet kb 1 hónapja...nekem akkor is...valahogy nem adta...nem adta azt a hatalmas teret és részletességet...nem a kép minősége..hanem valahogy "kicsinek" látszik. Tudom beszéltük hogy nehezen fotózható... Minden esetre gratula a helyezésért...nagy meló volt ezzel az akival...előrébb is végezhetett volna mindezek melett...
|
2016. augusztus 5., péntek 10:54 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nálam is előrébb végzett ez az akva. Nincs túlbonyolítva, mégis részletgazdag, egészséges. Nekem nagyon bejön! Remélem más versenyeken is látható lesz
|
2016. augusztus 5., péntek 6:43 |
|
|