Szerző |
Üzenet |
zsotyi
|
Milyen halakat szoktál e célra használni?
_________________ ,
|
2015. szeptember 19., szombat 16:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Jól mutat még részleteiben is.... Fissivel kapcsolatban:hogyan érdemes takarítani?Én ki tudom venni a kis gombócot.Érdemes átlötykölnöm egy vödörben?Kezd haragoszöld lenni. Persze ha van rá mód , érdemes kivenni és egy külön akváriumba - edényben - megtisztítani . Sőt így a legjobb megnyírni is . De egy bazi követ mozgatni nem jó ötlet - lásd előzmények - marad a ritkítás az ecset alkalmazása mint seprű , no és a halak .
2015. szeptember 19., szombat 15:58 |
|
|
zsotyi
|
Jól mutat még részleteiben is.... Fissivel kapcsolatban:hogyan érdemes takarítani?Én ki tudom venni a kis gombócot.Érdemes átlötykölnöm egy vödörben?Kezd haragoszöld lenni.
_________________ ,
|
2015. szeptember 19., szombat 15:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
HoZee írta: papó írta: Ez ilyen a fene enné meg , de kezdetben olyan mint a fonál és szépen megvastagodik . : En nem erre gondoltam, de szerintem nem ez van a fissiben, legalabb is nem ez latszik a kepeken. Vagy ez mashol van? Sosem lattam meg ilyet korabban. A fissiben nem ez van abban megült a kosz és jönnek a szokásos szöszök , míg nincs hal ami tisztán tartsa.
2015. szeptember 18., péntek 21:36 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
papó írta: Ez ilyen a fene enné meg , de kezdetben olyan mint a fonál és szépen megvastagodik . : En nem erre gondoltam, de szerintem nem ez van a fissiben, legalabb is nem ez latszik a kepeken. Vagy ez mashol van? Sosem lattam meg ilyet korabban.
2015. szeptember 18., péntek 20:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Ez ilyen a fene enné meg , de kezdetben olyan mint a fonál és szépen megvastagodik . El tudom tüntetni egy hét alatt , de az Ug miatt nem akarok még halakat telepíteni . :
2015. szeptember 18., péntek 20:41 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
papó írta: Néhány mohát befertőzte az utricularia gibba , de ezt majd megoldom ..
Arra a hosszu szalas valamire gondolsz, ami a fissidensbol helyenkent kilog, meg nehol csomokban latszik? Mert szerintem az valami egeszen mas. Nalam is volt boven, es ugy vettem eszre, hogy a mulm miatt van. A nagyjat kicsipeszeltem, es miota hasznalom a Seachem Pristine-t, mondhatni teljesen eltunt, es persze mulm sem igazan lathato.
2015. szeptember 18., péntek 20:32 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Azok a kis fák nagyon adják a feeling-et.
|
2015. szeptember 18., péntek 20:23 |
|
|
koecsed
Csatlakozott: 2015. augusztus 20., csütörtök 22:17 Hozzászólások: 102
|
Én már láttam előben. Igaz akkor kevesebb növény volt benne. Már akkor is tetszett. De így tuti! Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. szeptember 18., péntek 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Készítettem egy akváriumot az idei versenyekre . A versenyből azután nem lett semmi , mert bár már egészen jól kezdett kinézni , sikerült egy kővel kiütni az akvárium 2 oldalát. Szerencse a szerencsétlenségben , hogy nagy volt az ütés , így egyből kitört az üveg , nem pedig alattomosan mondjuk másnap reggelre öntöttem el vízzel az üzletrészt . Az akváriumot újra építettem és ha nem bánjátok hoztam pár részletet . A medence 250 literes 70 x 70 x 50 a paraméterek . A teljes panoráma legyen meglepetés - remélhetőleg kellemes meglepetés - pár hét múlva. Néhány mohát befertőzte az utricularia gibba , de ezt majd megoldom .. Íme pár kép .
2015. szeptember 18., péntek 19:09 |
|
|