Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
stevbig írta: myk74 írta: stevbig írta: Ez az akvárium ebben a formában befejezte tegnap a pályafutását. Tegnap a költözéskor szét szedtem, és a jövő héten egy új setup lesz. Nem mondod hogy nem csináltál egy utolsó képet róla! El sem hiszem! Olyan hirtelen jött a költözés, hogy igazán nem a kép készítéssel voltam elfoglalva. Bocs!! Ilyen ez a titkos ügynök élet! Ha menni kell hát menni kell!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. március 26., kedd 13:31 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: stevbig írta: Ez az akvárium ebben a formában befejezte tegnap a pályafutását. Tegnap a költözéskor szét szedtem, és a jövő héten egy új setup lesz. Nem mondod hogy nem csináltál egy utolsó képet róla! El sem hiszem! Olyan hirtelen jött a költözés, hogy igazán nem a kép készítéssel voltam elfoglalva. Bocs!!
|
2013. március 25., hétfő 20:23 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
stevbig írta: Ez az akvárium ebben a formában befejezte tegnap a pályafutását. Tegnap a költözéskor szét szedtem, és a jövő héten egy új setup lesz. Nem mondod hogy nem csináltál egy utolsó képet róla! El sem hiszem!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. március 24., vasárnap 19:49 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez az akvárium ebben a formában befejezte tegnap a pályafutását. Tegnap a költözéskor szét szedtem, és a jövő héten egy új setup lesz. Egyébként is neve hatályát vesztette !
|
2013. március 24., vasárnap 19:47 |
|
|
stevbig
|
Mexx2 írta: Ez az akvárium meg van még? Köszi hogy érdeklődsz utána, igen meg van még nagyon szeretem mert szinte gondozás mentes. Az algák teljesen elkerülnek kopp-kopp! Jövő héten ha megyek vissza akkor dobok fel pár képet.
|
2012. november 17., szombat 16:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez az akvárium meg van még?
_________________ K.Tamás
|
2012. november 17., szombat 14:32 |
|
|
stevbig
|
papó írta: Ahogy elnézem , már törheted a fejed a következő berendezésen. Ezt már megoldottad Köszönöm! Valóban már töröm a fejem, a másik lesz majd legközelebb átalakítva. De az még egy pár hónap. Mexx2 írta: Szuper képek mint mindig. És az akvárium is szép. Mennyi világítasz? Köszi! Jelenleg 6,5 órát. bevi írta: Megint egy remeket dobtál össze... A képek már önmagukért beszélnek... Nagyon tetszik a kövek között felfutó "hasadék"... Lehet, hogy a kép aspektusa teszi, de nem lett alacsony a hátulja??? Lehet élőben teljesen más Köszi Béci! Valóban ez volt a cél a "hasadék", nagyon jó szemed van hozzá. Bár egy profitól ezt várja el az ember ! Az eleje 5cm. a hátulja meg 12-13. cm. Nem mertem nagyobb esést adni, mert eddig nem volt dolgom hasonló talajjal és nem tudtam hogy fog viselkedni. AQViktor írta: Gyönyörű képek! Köszi!! novenyesakvariumok írta: nekem is ugyanígy indult ezzel a talajjal... semmi alga, de növekedés sem.. figyelj a foszfátra meg a keménységre... Köszönöm a tanácsokat, plussz foszfátot azt adagolok neki. A keménységet meg valóban levitte. Remélem nagyobb gond nélkül átvészelem. Pemete írta: Nagyon hangulatos a salgód Köszönöm!
|
2012. szeptember 13., csütörtök 19:06 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Nagyon hangulatos a salgód
|
2012. szeptember 13., csütörtök 15:01 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
nekem is ugyanígy indult ezzel a talajjal... semmi alga, de növekedés sem.. figyelj a foszfátra meg a keménységre...
|
2012. szeptember 12., szerda 20:24 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Gyönyörű képek!
|
2012. szeptember 12., szerda 18:56 |
|
|